maanantai 12. marraskuuta 2012

Kisakynsien äänestys!

Nyt on finaalikynnet selvillä! Finaaliin pääsi siis 9 kilpailijaa, koska yhteensä osallistujia oli 17. Jokainen osallistuja on jättänyt nimimerkkinsä, jolla haluaa esiintyä, sekä pienen kuvauksen kynsistään. Finaaliin nämä kynnet on valinnut minun lisäkseni muutama ystäväni, joille lähetin kuvat sekalaisessa järjestyksessä ilman lähettäjän nimeä. Tuomaristo antoi pisteitä niille kynsille, jotka heidän mielestään olivat kivoimman näköiset. Pyydän edelleen, että mikäli kisaajalla on blogi, hän ei mainostaisi kynsiään siellä, jotta kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus voittaa :)

Tässä äänestyksessä saavat äänestää vain Google-käyttäjäraadin julkiset lukijat. Julkiseksi lukijaksi pääset napsauttamalla oikeassa palkissa olevaa Liity tähän sivustoon -nappia. Äänestysaikaa on 24.11.2012 kello 15.00 asti. Äänestyksen jälkeen arvon äänestäjien kesken CosMeryan sponsoroiman palkinnon. Palkintona äänestäjä saa valita, kumman seuraavista ottaa:
Appelsiini

Butter Blend sitruuna ja yrtit 240 g

Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan lisätietoja tuotteesta.

Finaaliin päässeet kuvat

Kuvan yläpuolella on kuvan äänestysnumero, alapuolella tekijä ja kuvaus.


 Kuva 1
 Mirva
 Water decalit ovat ehdottomia suosikkejani, niillä saa nopeasti aikaan hienot lakkaukset jotka varmasti kiinnittävät huomiota. ;) Nautin myös näpertelystä sekä rajaamisesta. :D
 
 Kuva 2
 Ellu
Yhdistin näihin kynsiin kolmea eri suosikkijuttuani; half moon-koristelutyyli, strassit, ja lempivärini pinkki+violetti. :)

Kuva 3
 Annuli
 Rakastan erityisesti glitteriä, joten päätin toteuttaa lakkauksen niihin perustuen. Mustat leimat tuovat vielä pienen loppu silauksen. Blingiä elämään! ;)

Kuva 4
 Sinini
Minulla on paljon lempparikoristelutyylejä, mutta höyhenet säästän aina erityistapauksiin. Ne ovat kuin hemmottelua kynsilleni! Lakkoina käytin lempivärejäni: nudea vaaleanpunaista ja liilaa. Toinen suosikkini, tuputtelu, toi kultaista glamouria, ja tätä tasoittamaan valitsin kultaisen hologrammilakan. Viimeistelin vielä koko setin strasseilla. Toivottavasti pidätte! ^__^

Kuva 5
 Kynsille
 Lemppari koristelutyylini on liukuvärjäys ja strassit. Se on simppeli yhdistelmä, millä saa onnistuessaan aikaan kaunista ja vieläpä suht nopeasti! Siksipä juuri valitsin liukuvärjäyksen tähän kilpailuun. ;)

Kuva 6
 Anniina
 Tämä on lempikoristelutyylini, sillä rakastan lisätä kynsiin paljon ekstraa :) Nämä ovat muoteilla tehdyt geelit, joihin on tehty koristelut valkoisella geelillä, glittereillä (rakastanrakastan glitteriä!), akryylimaaleilla ja tyllillä. Lisänä on pari timanttia (tietysti!). Rakastan kokeilla kaikkea uutta kynsissä ja tällä kertaa kokeilin akryylimaaleilla viivojen maalaamista sekä tylliä ensimmäistä kertaa :)

Kuva 7
 Lunalii
 Uusi lempparityylini on koristella kynnet akryylimaalein. En ole omistanut edes maaleja kuin muutaman viikon, mutta olen ihan myyty tämän tyylin puolesta! Paljon helpompaa kuin voisi kuvitella ja varsinkin one stroke kukkasissa tuntuu, että ne on vaikeamman näköiset tehdä kuin ne oikeastaan onkaan.

 Kuva 8
 Hannele
 Mun lempikoristelut on 3D-juttuja ja glitteriä. näissä on molempia. En osaa sanoa, mikä niissä tarkemmin viehättää, ne on kuitenkin aina vedonneet muhun :) Olin suunnitellut näitä kynsiä jo ennen kuin julkaisit kisan, mutten vielä ollut tehnyt. Sopi kuin nenä päähän tähän kisaan, niinpä toteutin ja osallistun.

Kuva 9
Yue
Tarrat ovat yksi lempitavoistani koristella kynsiä, koska ne on nopea laittaa ja niillä saa kauniin ja omaperäisen lopputuloksen. Tarrojen kanssa ei myöskään tule mitään siivoamista, kuten leimailun ja käsinmaalauksen jäljiltä.

Ole hyvä ja täytä äänestyskaavake osallistuaksesi äänestykseen ja arvontaan! Tällä kertaa jokainen saa yhden arvan täyttäessään kaavakkeen :)
Jos tulee kysyttävää tai kommentoitavaa, laita se kommentteihin postauksen alle niin vastaan :)

EDIT 1. 13.11.2012.
Eräs lukija huomasi, että arvontapalkintojen linkit menivät samalle sivulle. Korjasin asian niin, että pääsette tutkailemaan arvontapalkintojen tietoja lähemmin klikkaamalla kuvaa.
Yhden kommentin olen äänestyslomakkeelta lukenut, että joku on äänestänyt itseään, koska en ole sitä kieltänytkään. Sehän on ihan totta! Mikäli omatuntosi sen kestää niin tottakai voit äänestää itseäsi :D
Ja kolmanneksi korjasin äänestysajan! Olen kalenteriini merkannut, että äänestysaika päättyy 24.11. ja näin se tulee siis olemaan ;) 24 tuntia siis väheni äänestysaika, mutta eipä siinä mitään, kyllähän me voittajat löydämme. Eiks jeh?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!