sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kypsärikynsiä

Otsikko tulee siis huomisen teemasta: kypsyysnäyte. Huomenna menen tekemään kypsärin koululle ja ajattelinpa tehdä itselleni edes jotain kivaa. Huolsin kynnet ties kuinka monen viikon jälkeen ja jälki on sen mukaista. Tuntuu edelleen, että kaikki kynnet ovat erimuotoisia ja varsinkin uudelleenrakennettu vasen nimetön on ihan hirveä! Muut kynnet sentään näyttävät olevan sinnepäin, mutta tuo... Huh huh. Nooh, koittakaa olla välittämättä :)

Sainpa muuten tehtyä sen uuden light boxin. Väsäsin sen Oriflamen vanhasta laatikosta ja äidin antamista kertakäyttösiivousliinoista :D Edelleen hankintalistalla on mahdollisimman hyvä lamppu, tällä hetkellä valoa tuottaa siskolta aikoinaan saatu Ikean lamppu.

 Käytössä Gina Tricot'n Brilliant Blue ja Color Clubin Covered in Diamonds.
 Jep, jep aika pullukoilta näyttää...
 Tässä ensimmäinen kuva light boxin sisällä. Hyvät kuvat light boxissahan eivät ole itsestäänselvyys, eiväthän nämäkään nakkiloiset kovin fiksuilta näytä :D Tässä on tosin annettu Ikean lampun loistaa suoraan boxiin sisälle. Huomasin, että lampussa on häivähdys keltaista, joten siksi käteni näyttää kuin sitä olisi valeltu itseruskettavalla :D
 Tässä sama käsi hetkeä myöhemmin. Lamppu siirretty loistamaan "katon" läpi. Katto ja seinät on siis vuorattu sillä kertakäyttöliinalla, jossa on hyvin, hyvin, hyvin pieniä reikiä ja se on erittäin läpikuultavaa. Tässä käteni on valkoinen kuin kalkkilaivan kapteenilla (niinhän pitääkin, olen perusväriltäni hyvinkin vaalea), vaikka peukku onkin ylivalottunut (onko tuo ees oikea ilmaisu?).

Ja viimeisissä kuvissa sormet palaavat kummalliseen kumimaiseen värisävyynsä. Mutta siis niin, ovathan nämä huomattavasti erilaisempia kuin keltaisen keinovalon suorassa paisteessa. Voisinkin tästä hipsiä soittamaan iskälle, josko varastosta löytyisi joku vanha lukulamppu, johon voisi ostaa kunnon valot ;)

3 kommenttia:

  1. hei nuo kertakäyttöliinatha on hyvä keksintö! onko sulla vaan yksi vai kaksi liinaa? pitääpä huomenna ottaa töistä muutama :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen meni joku 2-3 liinaa, kun niitä leikkelin tietty hiukan pienemmiksi :)

      Poista
  2. Sinut on haastettu!

    http://destroythelist.blogspot.fi/2012/11/haaste-ja-sen-vastauksia_12.html

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!