tiistai 12. helmikuuta 2013

Ostettuja ja saatuja

Mimosa TalkAndBake-blogista kyseli swappikamujen perään ja minähän ilmoittauduin heti. Hauskaahan tässä oli se, etten koskaan mennyt lukemaan Mimosan himotuslistaa tai lakkalistaa, vaan summamutikassa lähdin shoppailemaan. Onneksi minulla oli mukanani eräs ystäväni, joka sattumoisin tietää Mimosasta hieman enemmän kuin minä itse, joten pieni pikkulintuni auttoi löytämään Mimosan pakettiin täytettä! Kunhan Mimosakin julkistaa minun lähettämän swappipaketin, linkitän sen postauksen tähän.

Tässä saamani swappipaketti. Heti, kun tämän aukaisin, tuli ihan karmea fiilis siitä, että mahtaako Mimosa olla tyytyväinen omaan pakettiinsa. Siis tässä on tavaraa vaikka millä mitalla!!

Sitten vähän lähempää. Etualalla kaksi hyrrää, toisessa helmenpuolikkaita ja toisessa microhelmiä, mistä en olisi koskaan uskonut, että ne on NOIN pieniä! Kyllähän tiesin, että joo, pieniä ovat, mutta niin pieniä, että pitää oikein tihrustaa :D Kaksi puutikkua esimerkiksi kynsinauhojen työntelyyn, leopardikokokynnentarroja (ggrraaauuu!), sydänkynsiviila (vähänkö SÖPÖ), erimuotoisia strasseja pussissa ja taka-alalta pilkistää Zoyan värikartta, joka oli muuten ehkä hirvein tavara koko paketissa :D Ai miksi? Koska himotus.

Eihän nämä vielä tähän loppuneet! Aivan mielettömän ihania sinisiä water decalsseja, Color Clubin musta lakka, ranskistarroja, soft stamper (jossa kuvina muunmuassa nuottiviivasto, pianon koskettimisto ja kolmea erilaista sydäntä), kaksi kynsikiekkoa, joista toinen lähti heti käyttöön ja tuo valkoinen tuossa puutikkujen ja lakan välissä on aivan mielettömän ohut nail art -sivellin! Siitä en sitten tajunnut ottaa lähempää kuvaa... Huomasitteko myös tuon maailman söpöimmän säilytyskipon? Sehän on tuossa water decalsien edessä, sydämenmuotoinen <3 Sitten vähän tarkempaa syyniä muutamasta tavarasta:

Koska itse olin erittäin, erittäin tyytyväinen pakettiini, toivon suuresti Mimosan myös olevan tyytyväinen. Keskityin hänen paketissaan aika pitkälti kaikkeen muuhun tavaraan kuin kynsitavaraan. Tuntui meinaan todella vaikealta ostaa jotain sellaiselle henkilölle, jolla tuntuu olevan kaikkea ja joka on kokeillut jo kaikkea :D

Mutta sitten omiin ostoksiini. Tutustuin tuohon kauheaan eBayn maailmaan ja laitoin sieltä tulemaan muutaman pari tilausta. Ihan vain infoksi kaikille teille, jotka pelkäätte kalliiden pakettien pysähtyvän tulliin, niin ei aina käy, omat pakettini menivät suoraan postiin :) Ja tällaiset yksilöt ovat meille muuttaneet:
Vaaleanvihreää ja mintunvihreää aika tavalla :D

Tämä oli suuren suuren suuri pettymys :( Lakka on kuin suoraan hernekeitosta pullotettu, vaikka sen ei edes kuuluisi olla tuon värinen. Olen ollut yhteydessä eBay-myyjään, joka ei vielä ole sanonut juuta eikä jaata siihen, pitääkö minun lähettää tämä takaisin vai mitä tapahtuu. Harmittaa erityisen paljon! Tästä linkistä voit kurkata, millaista lakkaa odotin.

Omasta mielestäni erittäin ihania lakkoja kaikki. Tuosta Keep Calm, Paint On -lakasta on todella paljon blogeissa kirjoituksia siitä, miten huono koostumus siinä on ja miten se kuivuu oudoksi jne. Ajattelin nyt kuitenkin ottaa testiin sen. Sehän on siitä uusimmasta Chinan kokoelmasta, jossa muistaakseni on myös toinen erittäin kiinnostava lakka. OPIn Gargantuan Green Grape on ollut varmasti vuoden päivät himotuslistallani, onhan se sentään noin ihana. Duplicityy, Nicole by OPI ja Ruby Wing olivat täysin heräteostoksia, jotka satuin löytämään samalta myyjältä kuin nuo OPItkin, joten päätyivät pakettiin :D

Jospa tässä nyt elämä alkaisi taas rauhoittua. Mullahan oli tässä sellainen kahden viikon työputki, missä en ole ehtinyt ajatella mitään saatika tehdä kynsiä tai lakata niitä. Edellisessä postauksessani olivat kaverini tekemät kynnet, jotka siis halusin minulle tehtävän, koska olin viime torstaista lauantaihin Kuopiossa koulutuksessa. Tänään olisi ajatuksena viilailla ne pois (koska noin tummia kynsiä en pysty lakkailemaan) ja muutenkin lyhentää kynsiä töitä ajatellen. Onneksi tässä olisi nyt vielä kolme, KOLME, vapaapäivää tiedossa. Ajatuksen asteella on siivota täällä kotona, koska tässä on hurahtanut muutama viikko niin, etten ole edes katsonut imuriin päin ja tehdä tosiaan nuo kynnet.

Löytyikö saamistani tavaroista jotain, mikä sinua kiinnostaa?

Edit 1. 12.2.
Ja eikös heti, kun olin tämän kerennyt postaamaan niin Kayla Shevonne pisti tuon Chinan uuden Avant Garden -kokoelman swatchit nähtäville. Siellä siis tuo Keep Calm, Paint On löytyy myös. Linkki tässä.

8 kommenttia:

  1. Kiva jos oli mieleisiä :))
    Zoyan värikartasta piti päästä eroon, ettei tule osteltua ja tutkittua niitä liian tarkkaan ja yksi taitaa vielä miitin jäljiltä löytyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelit sitten kiusata mua sillä värikartalla? :D

      Poista
    2. Nii :D Ja siihen on kätevä tehdä ympyröitä, että mitä ostaisi ;D

      Poista
    3. Ei ole yhtään kätevää kun en mitään tarvitse! (köhköh)

      Poista
  2. Ompa kyllä ihmeellisen värinen Mojito! (En yleensä päde kynsilakoista, koska en tiedä niistä juuri mitään. Jos sattuu nätti sävy kohdalle, niin ostan sen.) :D Vaan siis, itselläni on minikokoinen Essie nimeltä Mojito Madness ja ovat kyllä toistensa ääripäitä. Ja lähettämäsi linkin perusteella tuonkin väri pitäisi olla ihan jotain muuta. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä, nyt tiedän varmaksi etten ole ihan värisokea :D

      Poista
  3. Kivan paketin sait mimosalta =)ja nyt päädyin sunkin blogiin =)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!