torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkestolakkaus

Oikein hyvää ystävänpäivää teille kaikille ihanille lukijoille ja kommentoijille!

Nyt kun muodollisuudet on hoidettu (:D) niin siirrytäänpä tämänhetkisiin kynsiin. Kynsillä siis ihan perusgeelaus läpinäkyvällä geelillä (Mosaic Crystal) ja päällä eilen heräteostoksena kassiini päätynyt Orlyn Smart Gels geelilakka sävynä Kiss The Bride. Sävy löytyy myös normilakan muodossa esimerkiksi Kicksistä. Geelilakan ostin niin ikään Skanssin Kicksistä ja siellä olikin kivasti lakat ja geelilakat järjestelty niin, että geelilakkojen takana oli vastaava normilakka :) Yksi sävy jäi vielä mietityttämään, ostaisiko sen geelilakkana vai tavallisena lakkana. Tämä sävy päätyi mulle siksi, että on hyvin hyvin hyvin haalea vaaleanpunainen, joten se sopii oikein kivasti tavallisten lakkojen alle ja toisaalta se käy myös yksinään ilman lakkaa.

Kynsillä kaksi ohutta kerrosta ja kolmannella yritin paikkailla epätasaisia kohtia :D Näköjään jonkun Ansan karva on päätynyt keskisormeen ja päällysgeeli on etusormessa päässyt kuplimaan, mutta eipä tollaset meidän menoa haittaa. Nyt kun näin livenä kattelen niin eihän karvaa enää edes ole :D

Ja oikea keskisormeni näyttää tältä. Että tätä ei kovin helposti geelailla muutamaan viikkoon... Pöh... No itepähän menin tökkäsemään sormeni väärään paikkaan ja taittamaan kynnen. Tuosta ei onneksi tullut verta eikä se särje tai mitään, mutta jos se johonkin osuu vähänkään vauhdilla tai voimalla niin aijjaijjai. Nojoo, tarttee ehkä pitää vain vähän vaaleampia lakkauksia niin ei yksi kynsi erotu muiden joukosta ;)

Oletko sinä tehnyt ystävänpäiväkynnet?

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!