tiistai 19. maaliskuuta 2013

300. juhlapostaus

Nojuu, ehkä otsikko vetää vähän överiksi :D Kyseessä on siis blogini 300. postaus ja lakkana toimii tänään Brittein saarilta saapunut Nubar Treasure. eBayssä, kun tätä ihastelin, katsoin että WAU mikä holo, toi on saatava. Nojoo, kun tämän käsiini sain ja tutkailin olohuoneessa, olin hyvin pettynyt. Yhyy, missä se holo on? :s


No siinähän se holo on, kun vähän menin aurinkoa sille vilauttamaan :) Kyseessä siis ei ole samanlainen (lineaarinen??) holoilmestys kuin omistamillani MUSsin holoilla. Nubarissa holoilu on tuollaista sekamelskaa :D Hei, kanssaihmiset, auttakaa löytämään se oikea sana tälle tyylille!

Nubaria laitoin kolme kerrosta, koska se oli hyvin, hyvin ohutta ja läpikuultavaa. Ei kuivunut yhtä nopeasti kuin MUSsin holot! Mutta antoi sentään laittaa päälle pikakuivattavaa (Kinetics) eikä holo kärsinyt siitä lainkaan :)

Kynnet kokivat lyhennyksen eilen illalla, koska olin tänään viimeistä päivää ryhmäkodissa. Päätin erota, koska sain työtarjouksen muualta. Asiakasryhmä uudessa työpaikassani on se, mihin olen suuntautunut ja työnkuva erittäin mielenkiintoinen. Kynnet lyhenivät siksi, etten tiedä, miten siellä otetaan rakennekynnet ja lakkaukset vastaan, vai huomioiko kukaan sen kummemmin. Teen joka tapauksessa samaan tyyliin asiakastyötä hanskat kädessä, mikäli on kyseessä hoito"toimenpide". Noh, katotaan ;)

3 kommenttia:

  1. Mä sanoisin että tuo koostumus on scattered hologrammi, en tiedä onko sille joku suomennos :D

    Mutta ihana lakka kyllä! Melkein silmiin sattuu!

    VastaaPoista
  2. Kaunis holo! ja onnea 300 postauksen kunniaksi :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!