keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Haasteita

Mulla on nyt jäänyt useampi haaste tekemättä, vaikka olenkin niitä vastaanottanut. These Nails that I Have -blogin Käpsytin haastoi 11 faktan ja 11 kysymyksen haasteeseen. Vastaan näihin 11 kysymykseen, koska olen joskus aiemmin kirjoittanut nuo 11 faktaa.

1. Jos olisit lakka, minkä niminen olisit¨?
Talentia :D

2. Kumpi miellyttää enemmän, glitter vai shimmer?
Shimmer ehdottomasti

3. Katseletko (esim. kauppa-asioinnin yhteydessä) muiden ihmisten kynsiä?

Kassatyöntekijöiden/asiakaspalvelijoiden kynnet tulee tsekattua, mikäli ne jotenkin pomppaa esille esim. värinsä puolesta. Muiden asiakkaiden kynsiä ei niinkään. Ravintolassakin tarjoilijoiden kynsiä oon jopa kehunut, jos ovat näyttäneet hyviltä.

4. Mikä on yleisin kommentti jonka saat kynsistäsi, vai huomataanko niitä? :D

Yleensä ei huomata, jos huomataan niin "kivat" tai "kauniit" on yleisin kommentti.

5. Kuinka monta kynsilakkaa omistat?

Ehhehhee... Laskin ne tossa yhdessä vaiheessa ja kiekotin niin luvuksi tuli 180 kpl. Tosin olen osan ottanut myyntiin ja olen lisää tilannut, että taitaa pyöriä siinä 180 molemmin puolin.

6. Mikä on hulluin syy miksi olet ostanut jonkin lakan?

"Koska kaikilla muillakin on se" tai "Koska se on htf/vhtf" :D

7. Oletko osallistunut/aiotko osallistua kynsiaiheiseen miittiin?

Olen järjestänyt yhden miitin elokuussa ja olen myös osallistunut kavereiden järjestämiin miitteihin.

8. Harrastatko kynsien lisäksi jotakin muuta?

Sohvalla löhöilyä :D

9. Haittaako kynsiharrastus opiskeluasi/työtäsi?

Ennemmin työ haittaa kynsiharrasttusta :D :D Noei sentään, luin juuri tänään uuden työpaikan seinällä olevasta lapusta, että rakennekynsiä täytyy tässä työssä harkita tarkkaan. Mä harkitsin tarkkaan ja päätin pitää ne niin kauan, kunnes joku ne ehdottomasti kieltää. Mun kynnethän on jo pitkään olleet lyhyet ja niin ne pysyvätkin :)

10. Onko sinulla lempi(kynsi)blogia tai -bloggaajaa?

On, ja niitä on monia!

11. Viimeinen kysymys: Must have -täytteet pizzaan? :D:D

Jauheliha, sipuli, valkosipuli, katkarapu ja juustoa :P

 Tänään postiluukusta tärähti (yllä) China Glaze Four Leaf Clover ja (alla) Nubar Absolute, joka on sininen holosisarus Treasurelle.

Some Kind of Artin Bloh haastoi kertomaan viisi omituista asiaa itsestäni. Haluattekohan lukea? :D

  1. Tykkään ihan hirmuisesti katsoa Muumilaakson tarinoita niin DVD:ltä kuin suoraan telkkarista. Kyllä, henkinen ikä on 5 vuotta :D Lempparijakso on ehdottomasti Fenix-linnusta kertova jakso, muistan kuinka lapsenakin tuli melkein itku silmään, kun oli niin koskettava tarina! Ja tykkään muutenkin kaikesta yliluonnollisesta höpötyksestä.
  2. Olen todella, todella nirso. En tykkää kaalikääryleistä, makkararuoista, siskonmakkararuoista, porkkanasosekeitosta... Mielestäni ruoassa tulee olla suutuntumaa eli koko ruoka ei saa olla ällöttävää yhtä mössöä.
  3. Tykkään pelata Simssiä :D Mulla on melkein kaikki The Sims 2 -pelin lisäosat, koska niitä yhdessä vaiheessa myytiin Prismassa 5 eurolla pois. Sitten menin ja ostin TS3-pelin ja nyt omistan melkein kaikki lisäosat siitä, samoin pari kamasettiä :D Eilen latasin puoleen hintaan Originin kautta juuri ilmestyneen The Sims 3 Yliopistoelämää -lisäosan. Pääsen sen korkkaamaan tänään!
  4. Nyt, kun olen innostunut vesijuoksusta niin joudun huolehtimaan säärieni karvankasvusta, mikä on tylsää. Aiemmin en ole koskenutkaan höylään tai voiteisiin tai muuhun ennen kesähousukauden alkua. Olen antanut karvojen vaan rehottaa koko talven! :D (ja ei, avokkiani ei tämä haittaa)
  5. Tuota neloskohtaa ylittänytttä outoa tietoa ei taida ollakaan... Tai noh! En voisi tällä hetkellä asua kerrostalon alakerroksissa, koska lempipuuhaani on pyöriä kotona alusvaatteisillani :D :D :D
 Niin mähän en niitä glittereistä tykkää... Ihan vaan muuten vaan eBaysta lähti tulemaan OPIn Stay the Night -lakka Liquid Sand -kokoelmasta. Alapuolella syötävän ihana vihreä Nubar Kiwi.

Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, haasteena Kynsien viemää -blogista tullut viiden kysymyksen haaste.

1. Miksi ja milloin kiinnostuit kynsistä?
Kiinnostuin kynsistä heinä-elokuussa 2011, kun ostin Groupon-lahjakortin geelikynsiin. Kävin laitattamassa kynsiä muutaman kuukauden, kunnes joulukuussa 2011 ostin rakennekynsikurssi-lahjakortin. Kurssin kävin tammikuussa 2012. Kysymykseen "miksi kiinnostuin" on hankala vastata. Siksikö, että halusin opetella edes jonkun kauneustaidon, kun nuo meikkihommat ei tosiaankaan luonnistu vaiko ihan vaan harrastusmielessä... Ehkä molempia.

2. Lempikoristelutyylisi?
Tällä hetkellä leimaus, kuten koko blogin lukijakunta tietää! Olen myös harjoitellut koristelulakoilla ja dottarilla kaikenlaisien koristeluiden tekemistä, en ole kehdannut niitä tänne asti postata. Myös liukuvärjäystä tarttee harjoitella. Vesimarmorointi on mielettömän hauskaa!

3. Inhokkilakkasi?
Essie Turquoise & Caicos! Vaikka onkin kauniin värinen niin peittävyys on aivan surkeaa ja kuivuminen kestää.

4. Must have-lakka joka kaikilla pitäisi olla?
Color Clubi Snow-Flakes :D

5. Ostos jota kadut?
Edelleen se Ciatén Mojito :(

Tässä vielä ystäväni Helsingin Stockalta bongaama OPIn My Private Jet, se niin sanottu kolmas versio ilman siis holoa ja ilman sinistä shimmeriä. Erikoisen näköinen lakka luonnossa. Kuvaan ei tullut sitä jännää hohdetta, mikä lakassa on.

Juu en jaksa kilometripostaukseni päätteeksi haastamaan ketään, sori :) Menen tästä siivoamaan keittiötä, jotta voidaan hyvillä mielin tehdä päivälliseksi perunamuusia ja jauhelihakastiketta, NAM!

3 kommenttia:

  1. Säärikarvojen ajelu on jotain niiiiiiin tylsää! mä ajelen ne talven aikana ehkä kahdesti :D
    ja noi ruuat mitä mainitsit, hyi hemmetti, kuka niistä tykkää? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulis, ettei kukaan tykkää, mutta jotkut ainaki syö niitä :D

      Poista
  2. Kolme noista outouskohdista sopii myös muhun. xD
    Siis Muumit vaan on ihan klassikko. Oon itse katsonut kaikki jaksot, myös ne joita ei Suomessa ole julkaistu. Kun kerta oot muumi-ihminen, niin ootkos katsonut sellaista muumividetoa Youtubesta kuin "Yksinäiset vuoret"? Mun mielestä aivan loistava. Brokeback Mountain muumien tyyliin. :'D Voi tosin romuttaa herkimpien lapsuuden.
    Simsit on loistavia pelejä. En kyllä enää nykyään pelaa niitä, kun katkeroiduin niin pahasti, kun kone meni aikoinaan rikki ja kaikki tiedot ja lisäosat hävisi. Ja jäisin niin koukkuun siihen peliin...
    Määkin ajelen jalkojani paljon harvemmin talvella, koska ei vaan jaksa. Mitä sitä turhia, kun talvella on muutenkin aina pitkälahkeiset housut. Ja ihokin on niin kuiva!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!