lauantai 9. maaliskuuta 2013

Make Up Storen Siw

Tänään sain vihdoin kynsille uutta lakkaa ja auringonpaisteen kunniaksi nappasin toisen hololakkani eli Siwin. Sainpa sille ostettua eilen ihan oikean hololakoille tarkoitetun aluslakankin. En tosin muista, millaista oli viime kesänä lakkailla tämän kanssa, että oliko nyt yhtään helpompaa... :D Ajattelin, että koska ystäväni tekee aivan mielettömän upeita leimailuja myös hololakoille niin kokeilenpa minäkin. Olisi kannattanut jättää kokeilematta, nimittäin...






Leimat eivät tulleet kynsiin melkeinpä lainkaan kokonaisina. Vasta, kun olin muutaman ensimmäisen kynnen leimannut ja kommentoin tätä ystävälleni, sain vastaukseksi hololakkojen olevan joskus vaikeita leimattavia. No kiitti! :D Minä ja mun mahtavat leimailutaidot muutenkin, enhän meinaa saada edes normaalille lakalle leimattua täysin virheettömiä kuvioita! Ehkäpä tärkeintä, että sain kynsille edes jotain.

Pidin sormia rasvahautomossa (puuvillahanskoissa) ties kuinka kauan ja silti kynsinauhat ovat aivan armottoman kuivat. Minkäs teet, töissä läträän desinfiointiaineella ja pesen käsiä hyvinkin usein. Ensimmäiset kuvat on muuten otettu suoraan päivänvalolampun alta, kaksi keskimmäistä lightboxissa ja kaksi viimeistä ikkunan edessä ns. aidossa luonnonvalossa. Leimat Konadin laatasta M83 ja leimat Golden Rosen Matte Velvet -sarjan violetilla.

Ehkä nämä lähtee kuitenkin vaihtoon ja tilalle jotain muuta? ;)

2 kommenttia:

  1. Oii .. sulla on toi <3 .. joo, holot voi olla tosiaan haasteellisia leimattavia, oon sen itekkin todennut useampaan otteeseen :(.
    Jep, samma här .. työ vaatii veronsa myös kynsillä/ kynsinauhoilla :(!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu avokki mulle viime kesänä osti synttärilahjaksi Gretan ja tämän Siwin :) Taidanpa harjotella leimaamista yleensä ennen kuin kokeilen uudestaan holon leimaamista :D

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!