perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ostoksia

Olen tässä keskiviikkona ja tänään tehnyt kynsiin uudet geelaukset, joten ajattelin tuon kisapostauksen lisäksi näyttää teille, mitä on tullut osteltua tässä viimeaikoina. Tutustuin uuteen Adenina-verkkokauppaan ja koska sieltä löytyi yksi kauan himoitsemani lakka, laitoin tilausta menemään. Avokkini oikeastaan maksoi toisen lakan tilauksestani, koska häneltä oli jäänyt ystävänpäivälahja ostamatta :D

Adeninalta ostin China Glaze - Lemon Fizzin ja Orly - Coachella Dwellerin. Tuo Orly on ensimmäinen varsinainen Orlyni, jonkun aikaa sitten ostin kyllä Orly Instant Artistin, mutta se on koristelulakka eli eri asia ;) Lemon Fizziä oon taas haaveillut vaikka kuinka kauan pastellisuutensa takia ja nyt se on mun! Nappasin pakettiini myös metallisen kynsinauhatyöntimen, mikä oli erittäin hyvä ostos. Rakennekynsiä tehtäessä pohjatyöt ovat tärkeitä ja hyvä kynsinauhantyönnin on pakko omistaa. Adeninalta tuli myös siirtokuvia tilaajalahjana, mikä oli aivan mielettömän kivaa, koska tilaukseni oli kuitenkin hyvin pieni! Aika lailla muissa verkkokaupoissa saa käyttää paljon enemmän rahaa, että tulee edes laskuun kiitosta. Adeninalta tuli muuten käsinkirjoitettu viesti, että kiitokset tilauksesta ;)

Kävin tänään erään ystäväni kanssa Mammuttimarkkinoilla ja Skanssissa pyörimässä. Siltäkin reissulta tarttui pari tuliaista.

Anniina kirjoitti blogissaan, kuinka hän oli aloittanut yhteistyön IsaDoran kanssa ja saanut testiin muutaman lakan. IsaDoran uusimman kokoelman Meadow on kuin Marzipanin pikkusisko, oikein ihanan vaalea vihreä! Vieressään Kicksin alelaarista löydetty Essien Navigate Her, joka on ollut harkintalistalla kauan. Joissain swatcheissa se näyttää mielettömän ihanalta, toisissa taas ei. Saa nähdä, miltä se omilla kynsillä näyttää. Ja tosiaan Orly Adeninalta.

OPIn I Eat Mainely Lobster löytyi itseasiassa Stockman Beautyn hyllystä. Nappasin sen käteeni ja shimmer suorastaan sokaisi minut! Oli pakko kiikuttaa kassalle. Kassaneitikin oli ihmeissään, hintaa oli reilu 6 euroa!!! Kassaneiti selitti, että tämä Touring America -kokoelman lakka on ollut alennuksessa joskus, koska kokoelma poistuu valikoimasta ja kyseinen yksilö on vain jäänyt hyllyyn tai päätynyt sinne vahingossa. Noh, sainpahan halvalla! Voitte kuvitella, kuinka käärmeissäni ystävättäreni oli tästä vahinkobongauksestani :D China puolestaan on se ihanan söpö Lemon Fizz, joka ei ystävättäreni kyselyjenkään jälkeen ole dupe Models Ownin Lemon Meringuelle. Ettäs tiedätte :D

Tässä hieman havaintokuvaa siitä kauniista shimmeristä, joka minut sokaisi. Sokaiseeko sinut?

Oliko ostoksissani jotain, mikä löytyy jo sinun lakkalaatikostasi tai onko joku muuttamassa luoksesi?

4 kommenttia:

  1. Kävin kans tänään Stockmann Beautyssa ja siellä oli joitakin OPIn lakkoja ulosheittohintaan:) Pitihän niitä pari kappaletta kotiuttaa eli ne potentiaaliset värit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihanaa kun törmää tarjoukseen ja pystyy nappaamaan vielä jotain ihania värejä :)

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!