maanantai 30. syyskuuta 2013

Synninpäästö





Tällä kertaa synninpäästön sai kaksi tekstuurilakkaa, molemmat Perfectin Sand Laqcuer -lakkoja. Ruskea on kauniin elegantti ja kuivui nopeammin kuin violetti. Violetti näyttää omasta mielestäni huonommalta kynnellä kuin pullossa. Tarkoittaen siis sitä, että pullossa väri on kauniimpi. Jännä juttu tosiaan on se, että violetilla kesti kuivuminen kauemmin kuin ruskealla. Ruskealla on pullossa hentoista shimmeriä, mikä tosin ei kynnelle asti pääse. Hieman tuntuu kyllä oudolle kertoa tämä, mutta kerron kuitenkin: ihan kuin ruskeassa olisi ollut parempi sivellin kuin violetissa?

Pääsette pitkästä aikaa näkemään Ansaa. Kävin Ikeassa yhtenä päivänä ja ostin sieltä lakkojani varten tällaisia kivoja säilytyslaatikoita:


Kissa ei kuulunut säilytyslaatikoiden hintaan.
Ansa tykästyi noihin kahteen isompaan laatikkoon, pyöri niissä väkkäränä jonkin aikaa. Sitten taisi ymmärtää, että kaipailen niitä lakkalaatikkooni, ja lähti.

Tällainen sitten lakkalaatikostani tuli. Tässä siis kaikki lakkani paitsi testaamattomat ja alakulmassa pienissä laatikoissa on water decalssit, tarrat ja muut oudot härpäkkeet sekä strassit, microhelmet ja muut sen sellaiset. Kaverillani on vastaavanlainen systeemi omassa laatikostossaan ja olihan minun pakko häntä matkia, kun näytti niin kivalta :) Mietin, josko kuitenkin siirtäisin OPIt ja Chinat yhteen isoon laatikkoon ja muut merkit toiseen isoon laatikkoon... Se jää nähtäväksi, kunhan saan synninpäästöt suoritettua :)

1 kommentti:

  1. Kivoja laatikoita ja jostain syystä kissat tykkää kaikista laatikoista ja koreista =)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!