maanantai 6. tammikuuta 2014

Kiko Satin - 444

Voi miten kivaa! Kirjoitin eilen puhelimen Blogger-sovelluksella kivan tekstin teille tästä lakasta ja sen koristeluista. Tänä aamuna koneelle tullessani huomasin, että eihän luonnoksissani ole mitään. Olin ajatellut, että äkkiä vaan suitsaitsukkelaan lisään kuvat luonnokseen ja julkaisen. Not so fast, darling!

En oikeasti aio kirjoittaa kaikkea tähän uudelleen, vaan kerron lyhyesti. Kikon Satin-kokoelman nro 444 peittää yhdellä kerroksella ihan hyvin, tosin minusta tuntui, että kynteen jäi epätasaisia laikkuja. Kuivuminen kestää jonkin aikaa. Väri sopisi ehkä parhaiten ruskettuneelle iholle, jota minulla ei koskaan ole. Ihan kaunis väri, mutta tuskin tulen käyttämään toista kertaa. Siksi lensikin kirppislaatikkoon.

Water decalit ovat samoja, joita olen joskus aikaisemminkin täällä esitellyt. Kyllä, juuri niitä huonoja. Repeilevät ja ratkeilevat Cesarssin alla :( Noh, tulipahan käytettyä!



Ihan kivathan näistä tuli, mutta lähtevät kyllä vaihtoon tänään. Meinasin jo eilen poistaa heti kuvaamisen jälkeen, mutta en sitten jaksanutkaan. Jos tänään onnistuisin jonkun toisen lakan kanssa paremmin :)

1 kommentti:

  1. Kivat ja blogissani useampi arvonta jos sattuu kiinnostaan
    http://eekunelm.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!