tiistai 7. tammikuuta 2014

Synninpäästö: Sally Hansen - 280 Marine Scene ja MNY - Jade Düsseldorf

Yllättävän kauniisti levittyivät nämä kaksi lakkaa. Ensimmäinen kerros peitti MNY:ssä, Sallya ehdottomasti kaksi. MNY:ssä muodon vuoksi kaksi kerrosta. Eivät tykänneet pahaa Cesarssin pikakuivattajasta. Osa lakoista menee nopeasti ruttuun, kun levitän Cesarssin niiden päälle. Laitankohan liikaa...?

 Oikein kauniit siniset lakat, tulee ihan merellinen fiilis muutenkin kuin Sallyn nimestä :D Olin ihan varma, kun nämä syntilaatikosta poimin, etteivät nämä millään voi olla mieleisiä tai eivät millään voi peittää 1-2 kerroksella. Mutta lakathan olivatkin todellisia yllättäjiä ja saavat asustella kokoelmassani :) Kiitos äitille näistä lakoista!

Pieni sananen Sally Hansenin kynsinauhojenpoistovoiteesta (tämä on saatu kynsimiitistä maahantuojan lahjoittamana). Tämän voiteen esittelyssä kerrotaan, että se sekä poistaa kynsinauhat että kosteuttaa. Rapsuttelin kynsistäni kynsinauhatöhnää pois varmasti 45 minuutin ajan ja leikkelin ylikasvaneet kynsinauhat pois. Luulen, että kynsistäni löytyi ylimääräiset 0,5-1 cm kynsipetiä lisää tämän ansiosta :D Ja totta puhuen, kyllä ne kynnet vaan paljon kauniimmilta näyttää ilman kuivuneita kynsinauhoja. Koska tämä voide on helppo käyttää, tulisi minun käyttää sitä enemmänkin! Suuri ongelmani on, että kuivuneet kynsinauhat kasvavat näkyviin ja tarttuvat kynteen. Yritän parantaa tapani ja käyttää tätä voidetta useammin. Jos sinua kiinnostaa kokeilla, tätä voidetta löytyy esim. Anttilasta, olen nähnyt niitä siellä :)

Oletko kokeillut Sally Hansenin kynsinauhanpoistovoidetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!