perjantai 17. tammikuuta 2014

Synninpäästö: Kiko x4


 Halusin kokeilla syntilaatikostani pois neljä punaista/punertavaa Kikoa.
Etusormi: Kiko - 807
Keskisormi: Kiko Satin - 447
Nimetön: Kiko Sugar Mat - 454
Pikkurilli: Kiko Satin - 446.

Etusormen Kiko kuuluu Quick Dry -sarjaan ja sen sivellin on paljon parempi kuin noiden "perus"-Kikojen. Sivellin on pyöreä päästään ja littana, vähän kuten Essiellä. Essiellä vaan on lyhyempi ja leveämpi sivellin. Eikös etusormessa olekin aivan mielettömän kaunis punainen? En arvannutkaan, että se on näin kaunis kynnelle päästyään!

Keskisormen tummempi punainen on myös kauniimpi kynnellä. Tämä punainen niin ikään kuuluu Satin-sarjaan, josta en oikein ymmärrä, kuuluisiko siinä olla yhtään sen erikoisempi "lopputulos" kuivuttuaan kuin missään muissa lakoissa. Jostain syystä itselleni iskostui mielikuva, että sen kuuluisi olla hieman mattainen kuivuttuaan. Ei se kyllä ole. Eikä pulloissa nähtävillä oleva hento shimmer kyllä pääse lainkaan kynnelle. Pitäisi varmaan kokeilla mattana näitä Satin-lakkoja, jos shimmer sitten pääsisi esiin?

Nimettömässä tekstuuri 454, aivan mielettömän upea! Levittyy hyvin ja peittää jo kerroksella. Olen kuitenkin huomannut, että näillä Kikon tekstuureilla kestää varsin kauan kuivua. Jopa muutamien tuntien jälkeen saattaa kynsiin ilmestyä kolhuja. Ja sekös pistää harmittamaan!

Pikkurillisä esittelyssä tummin punainen. Voisi sanoa, että se on myös hieman violettiin vivahtava. Tässäkin Satin-lakassa on sama ongelma kuin muissa sarjan lakoissa: ensimmäinen kerros ei meinaa peittää. Onneksi toinen kerros tasoittaa lakkauksen täydellisesti eikä kerrostamista tarvitse sen enempää tehdä.

Onko sinulla Kikon Quick Dry -lakkoja? Mitä pidät siveltimestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!