perjantai 28. helmikuuta 2014

Essie - To Buy Or Not To Buy, Golden Rose 107 ja OPI - I Snow You Love Me

Nämä kynnet ovat omasta mielestäni onnistuneimmat pitkään aikaan. Essien TBONTB on aivan mielettömän söpönä pohjalakkana (2 kerrosta) ja Golden Rose leimaa mielettömän hyvin. En saanut GR:n mieletöntä kimallusta vangittua yhteenkään kuvaan, mutta totuushan on, että Essie kimmeltää hyvin hennolla sinisellä shimmerillä ja GR puolestaan violetilla. OPI tuo puolestaan oman säväyksensä näillä kimaltavilla pyöreillä glittereillä. OPIn glitterit oli kohtalaisen helppo saada paikalleen ja ovat todella helppokäyttöisiä. Nämä eivät myöskään jää koholle kynnelle, joten ainakin minun on helpompi olla rapsuttelematta niitä irti.

Tämä postaus on ajastettu helmikuun viimeiselle päivälle. Huh, tätä vuotta on tultu kuljettua jo kaksi kuukautta, miettikää! Postaustahdista päätellen kynsiharrastukseni on lieventynyt. Totuus on kuitenkin toinen: lakkailen aika ahkerasti, joskus jopa päivittäin, mutta kaikki kynnet eivät vain päädy blogiin asti. Ai miksi ei? Koska 1. kynsillä saattaa olla vain yhtä kaunista lakkaa, jonka olen täällä jo esitellyt. On vain tullut himo lakata tietyllä lakalla. 2. saatan töissä kokea tapaturman, jolloin lakkauksesta irtoaa palanen. Ja sitä ei enää ole kiva esitellä, vaan menee vaihtoon. 3. lakkaus ei näytäkään niin hyvälle kuin luulin. Oli minulla tässä välissä kynsilla OPIn Jinx ja olympialakkaus eli olympiarenkaiden värit. Mutta Jinxin olette jo täällä tavanneet ja olympialakkaus meni pilalle heti kättelyssä :D

Ja koska on niin paljon tekemistä ja kokemista ja nähtävää, olen ihan tyystin unohtanut blogin synttärit! Blogi täytti 2 vuotta helmikuun ensimmäisenä päivänä! Ahkerimmat lukijat jo varmaan huomasivatkin, että jo viime viikolla muokkasin blogin ulkoasua. Taustakuva muuttui tummemmaksi ja tällä kertaa tein omilla heikoilla kuvankäsittelytaidoillani bannerin. Levensin blogia myös. Omaan silmääni näyttää paremmalta leveä pohja.

Kommentteja ulkoasusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!