keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Piti testaamani...

...mutta kuinkas sitten kävikään? Piti testata siis Mereneidin UV-kovetteista päällyslakkaa ja seurata, miten hyvin se kestää töissä. No, eipä tullut testattua sitä viittä aamuvuoroa, miten meinasin. Ensinnäkin: levitin päällyslakkaa todennäköisesti liian märän lakan päälle, joten tulos ei ollut toivotunlainen. Mutta sainpa silti tehtyä tällaiset kynnet ihan vaan luotto-pikarillani ( = pikakuivattavalla päällyslakallani) eli Cesarssilla.


Näistä kynsistä en jotenkin välittänyt, en sitten yhtään. Bettyt on ihan hauskoja, mutten tainnut osata valita niille sopivaa pohjaväriä, se kun tässä on OPI - Suzi's Hungary Again. Varmasti ainoa pinkki lakka, josta pidän. Betty-water decalit olivat kovin jäykkiä, joten eivät taipuneet hyvin rakennekynnen päälle. Tosin ne eivät myöskään repeilleet Cesarssin levityksen jälkeen. Yritin saada lakkaukseen eloa Kleancolorin Auroralla, mutten oikein onnistunut. Nämä lähtivät vaihtoon oikeastaan heti.

Epäonnistuneiden Betty-kynsien jälkeen halusin kynsille jotain miellyttävää, helposti lakattavaa ja näyttävää. Siihen valikoitui Chinan Virtual Violet. Siitä minulla ei ole kuvaa näytettäväksi, harmi. Ystäväni leimasi kynsille myös kauniit kukkaleimat ja kokeiltiin hänen luonaan, kuivuiko Mereneid UV-lampun alla. Kyllä se vaan kuivui, eli suomeksi: laitoin Mereneidiä liian märän lakan päälle.

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!