torstai 20. maaliskuuta 2014

Skittlette

Onkohan tämä blogini ensimmäinen skittlette? Saattaa olla, koska tunnisteista ei sanaa skittlette löytynyt ennen tätä. Ja voitteko kuvitella: ensimmäinen lakkaus pitkään aikaan, jota todella tykkään ihastella, ja haluaisin koko maailman näkevän tämän! Aionkin erikseen vielä linkata tämän Facebookiin, niin tyytyväinen olen!

Ja ilman Bloggerin outoa käytöstä olisi todella ilo esitellä teille myös lahjaringistä saamani lahjat, mutta se tuntuu nyt todella mahdottomalta.
Alempana onkin listattuna ihan kuvaan lakat, joita käytin. Kaikkia lakkoja kaksi kerrosta.

Pikkurillissä ja etusormessa oleva By Carolyn -lakka on thermoholo. Ah, kaksi ihanaa ominaisuutta yhdistettynä. Kylmänä se on tummempi, sitä näkyy ihan vähän tuolta etusormen leimadecalin alta, aivan kynnen kärjestä. Aamulla herätessäni kynnet olivat upeasti liukuvärjättyinä. Tämä siksi, että kynnen kärki oli kylmä ja lakka tummana, kynsipeti puolestaan tuollainen kaunis vaaleampi.

Nimettömässä ja peukussa lahjaksi saamani OPIn Solitaire, tekstuurilakka. Aivan mielettömän upea sekin. Valkoisella pohjalla pientä hopeista glitteriä, joka ei pomppaa katsojan silmään liian rajusti. Tämä tekstuuri sopii kaikkien kaveriksi ja ehdottomasti ensi talvena lumien tultua tulen käyttämään tätä :)

Keskisormessa kolmikon upein lakka: Kiko 255. Ostin tämän kynsiystävältäni käydessäni hänen luonaan. Aivan mielettömän upea. Oikein tumma, intensiivinen violetti hologlitterillä. Glitteriä ei kuitenkaan lakan seassa ole niin paljon, että sen joka kuvaan olisin saanut vangittua, mutta kyllä se sieltä pilkistää, kun oikein tarkkaan katsoo. Lähinnä lakkapullon kyljessä on liimaantuneina suurin osa glittereistä :D



Sitten kerron teille koristeluista.

Etusormessa on ensimmäiset tekemäni leimadecalit! Alimmassa kuvassa esillä OPIn lakat, joilla väritin sydämet. Luulin leimadecalien tekoa vaikeammaksi, tosin olinhan kerran nähnyt, miten ne tehdään. Kynsiystäväni kerran väsäsi minulle sellaisen peukalonkynteen. Oli muuten hieno! Sain decalin hyvin asettumaan kynnelle ja värityskään ei tuottanut ongelmia. Luulin värityksen olevan kaikkein vaikein hetki, mutta jostain syystä klo 7 aikaan aamulla olin todella skarppina :D

Keskisormessa on hololeima. Kynsiystäväni kertoi, että Color Clubin Halohues -kokoelma leimaa upeasti. Niinpä tänä aamuna leimasin Cherubicilla nuo tähdet. Ja voi sitä iloa ja reimua, mitä koin, kun leima nousi laatasta kokonaisena ja sain sen vielä kynnellekin. Tuossa yllä olevassa kuvassa näkyy sekä Cherubicin holoefektiä että Kikon upeaa syvyyttä. Kyllä se Kikokin siellä upeasti kimaltelee!

Tässä vielä käytetyt lakat:

Niin, siksi nämä ovat mielestäni mielettömän upeat kynnet :)

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!