perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 19: Psychedelic waters

Kävin Raision Myllyssä yhtenä vapaapäivänäni metsästämässä lenkkeilykenkiä. Ice Bugit olivat listallani, mutta Intersportista löysin nastakengät halvemmalla ja niiden kaveriksi lenkkarit. Nämä molemmat maksoivat vähemmän kuin yksi pari Ice Bugeja :D Samalla reissulla poikkesin Gina Tricot'ssa aikeenani ostaa ystävälleni lahjarinkilahja. Olin erittäin iloisesti yllättynyt, kun löysinkin Ginan valkoista lakkaa. Muutamasta blogista olen lukenut, kuinka hyvä lakka on, ja siksipä ostinkin itselleni 2 pulloa sitä.

Ei olisi kannattanut, joko kohdalleni osui maanantaikappaleet tai Ginan valkoinen ei yksinkertaisesti ole niin hyvä kuin jotkut väittävät. Lakan koostumus oli raivostuttava: paksu, muttei peittävä, hankala levittää kynsille ja raidoittuva. Lakkasin kaksi paksua kerrosta kynsille ja niiden kuivuminen vei useamman tunnin. Onneksi käytiin koiran kanssa parin kilsan metsälenkillä, jotta valkoinen sai kuivua rauhassa, kun koira nukkui.

Ajattelin, että nyt äkkiä jotain peittävää, jotta valkoinen jäisi taka-alalle. Water decalseja? Ei, eivät peitä tarpeeksi. Leimoja? Ei, pitäisi leimata mustalla ja se sotkee kynsinauhat. Mitäs sitten? BING! Vesimarmorointi! Tuo ihan lemppari koristelutyylini, missä saan yhdistellä upeita värejä ja leikkiä niiden kanssa! Totean kyllä, että aurinkopilkut, kuun asento, vuorovesi ja revontulet häiritsivät lakkailujani, koska marmorointivesi oli selvästi liian kylmää ja kuvio halkeili, kuten pikkusormesta ja nimettömästä näkyy. Eivät nämä kuitenkaan ihan kauheat ole :)

Vesimarmoroinnissa käytin:
Golder Rose - 107 (violetti)
Golden Rose - 10 (sininen)
Golden Rose - 105.
Päälle koristeeksi laitoin hammastikulla OPI - I Snow You Love Men glittereitä. Nämä saivat kehuja pizzerian omistajalta :D

Pidätkö vesimarmoroinnista?

1 kommentti:

  1. Oho, kuulostipa ikävältä tuo valkoinen. Mä hain kans tossa ihan vähän aikaa sitten pari pulloa valkoista samasta liikkeestä, toivottavasti eivät ole maanantaikappaleita.. Mulla tosin on leveä essien suti ginan pullossa ja se toimii, kaksi semmosta semipaksua kerrosta piisaa peittämään..

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!