lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 20: Talvitakki

Pyydän jo valmiiksi anteeksi kuvien laatua ja lakkauksen ulkonäköä. Kuvat on otettu korjauksesta saapuneella puhelimellani (jota nykyään varjelen kaikilta kolhuilta) huonossa valossa. Luulin hukanneeni kamerani, mutta sehän makaa tietokonepöydällä yhden paperin alla. Lakkaus on huono siksi, etten sekoittanut pulloa kunnolla, vaan aloin lakkaamaan miltei suoraan. Laatikossa kauan seissyt lakka oli painunut pullon pohjalle ja pinnalle jäänyt outoa hailakkaa litkua, mikä levisi pitkin sormia sitä lakatessa. Ei ollut taas lakkauksen ylijumalatar puolellani tätä tehdessäni.

Kun minulta loppuvat ideat tai testaamattomat lakat, istun lakkalaatikkoni edessä, pistän silmät kiinni ja nappaan randomisti jonkun lakan. Tällä kertaa random-lakaksi valikoitui IsaDoran Ocean Drive, josta minulla on myös kestolakka-versio. Tämä on kuitenkin ihan se peruslakkaversio. Lakkauksen alla peel offia on ihan liikaa eikä se selvästikään ollut kuivunut kunnolla ennen ensimmäistä kerrosta, joten lakka on ruttaantunut sieltä sun täältä. Lakka vain on mielettömän kaunis ja väri on mielettömän ihana.


Miksi esittelin teille lakkauksen, jota kovin moni muu ei olisi esitellyt juuri kertomieni pieleen menneiden asioiden takia? Koska halusin myös teille näyttää, minkä värinen talvitakki minulla on! :D Kyllä, se on mintunvihreä ja se on tasan tarkkaan saman värinen kuin Ocean Drive!

Minkä värinen talvitakki sinulla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!