keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 2014: Hyvää ja rauhallista joulua! Onnea uudelle vuodelle 2015!

Se on jouluaatto nyt. Viime vuonna tein Best of 2013 -postauksen, jossa keräsin koko vuoden parhaimpia kynsiä kuukausittain uudelleen esittelyyn. Tosin en sitä julkaissut jouluaattona, vaan pari päivää myöhemmin. Koska olen tätä joulukalenteria väkerrellyt ennakkoon vaikka kuinka aikaisin (kyllä, nyt sen voin myöntää: aloitin jo marraskuun puolessa välissä!), olen saanut sen vihdoinkin loppuun. Ja niin loppuu myös blogini ylläpito.


 Anna Gorelova by Dance Legend - Lebedushka

Olen asiaa mietiskellyt tässä parin kuukauden aikana ja päättänyt jättää blogini taka-alalle. Kynsien koristelun osalta tunnen junnaavani paikallani; decaleita, tarroja, vesimarmorointia, leimailua. Ne ovat lempikoristelutyylini, mutten aina niitäkään jaksa alkaa säätää. Swatchit on ehdottomasti mun juttu, ja jos oikein räväköiksi ruvetaan, niin silloin koristellaan. Lukijamäärä on vähentynyt hiljalleen kuluneen vuoden aikana, enkä yhtään ihmettele. Työ vie paljon aikaani, tietty. Päivät ovat pitkiä enkä jaksa iltavuoroon herätä liian aikaisin, jotta jaksaisin kynsiä alata lakkaamaan. Aamuvuorojen jälkeen olen väsynyt eikä lakkauksen kuivumista jaksa odotella. Melkein nukahdan kuuden aikoihin sohvalle katsoessani Masterchefiä tai muuta opetusohjelmaa.


 OPI - DS Tourmaline

Kukapa ei tylsistyisi seuraamaan samantyylisiä lakkauksia/swatcheja? Minä ainakin tylsistyn! Siksi yleensä luenkin kiinnostavien bloggaajien tekstejä, suurimmaksi osaksi katson kuitenkin muiden bloggaajien kuvia. Minulla on muutama lempibloggaaja, kuten varmasti meillä kaikilla, joiden tekstit luen. Muiden seuraamieni bloggaajien kuvat katson. Harvemmin jaksan kommentoida muiden kuvia, ja se heijastuu tietty omaan blogiini. Eihän täällä käy kovinkaan moni kommentoimassa. Te, jotka käytte, iso kiitos kuvieni katselusta ja kommentoinnista, ne ovat piristäneet päivää huimasti!

Jos jotenkin pitää itseäni kehua, kehun rakennekynsien osalta. Olen alkanut saamaan kynsistäni samannäköisiä ja pysyviä. Vaikka näin talvella yleensä rakenteet ovat lähteneet liftaamaan, tänä talvena sitä on tapahtunut huomattavasti vähemmän. Eli olen oppinut tekemään pohja työt huolella! En siltikään tee rakenteita muille kuin itselleni, koska niiden tekemisessä menee edelleen liian kauan aikaa. Ja nyt ei puhuta 3 tunnista, vaan ennemmin noin 5 tunnista.


Zoya - Veruschka & Golden Rose Matte Velvet - 105.

Instagram-tilini snkct pysyy aktiivisena ja toimivana, koska se on yksinkertaisempi ja nopeampi tapa jakaa kuvia kuin tämä bloggaaminen. Ja Instan päivitys käy näppärästi puhelimellani. Joten jos kiinnostaa kissa-, koira- ja kynsipäivitykset (pääasiassa), liity seuraajiini Instassa.

Blogiani en poista, koska täältä löytyy elämäni kohokohdat miltei kolmen vuoden ajalta. Joskus on aivan ihanaa päästä lukemaan vanhoja tekstejä ja katselemaan vanhoja kuvia. Ai tätä mieltä olin näistä decaleista, olenko tämän lakan omistanut näin kauan, tästäkö kaikki alkoi? Katselkaapa joskus omaa blogianne siltä ajalta, kun aloititte ja ehkä matkan puolivälistä. Voitte yllättyä!

Haluaisin kirjoittaa, etteivät nämä ole hyvästit, mutta ovat ne. Vaikka jätänkin blogini esiin ties kuinka pitkäksi aikaa, en usko palaavani tänne muuta kuin lukemaan muiden bloggaajien juttuja. Tarvittaisiin ihme tai työpaikan vaihdos, jotta minulla olisi taas aikaa keskittyä bloggaamiseen niin kuin minulla oli opiskeluaikana.

Rakkaus kynsiin, kynsilakkojen miljooniin vivahteisiin ja väreihin ei koskaan kuole. En aio pistää lakkalaatikkoani myyntiin enkä luopua rakkauslakoistani ikinä. Lakkaaminen ja rakennekynsien tekeminen jatkuu, niistä en vain aina ota kuvia ja kirjoita mielipiteitä blogiini. Räpsäisen yhden kuvan ja jaan sen Instassa.

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille lukijoilleni, kommentoijille ja blogiini eksyneille. Viettäkää myös rauhallinen uusivuosi. Onnea uudelle vuodelle 2015!

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!