perjantai 21. syyskuuta 2012

China Glaze Blue Iguana

China Glazen Blue Iguana on kaunis tumma sininen violetilla shimmerillä. Ainakin pullossa. Lakka on aika luirua, joten siveltimessä ei kannata olla kunnolla tavaraa, kun kynsiä alkaa lakkailemaan. 9 kynttä sain peitettyä 2 kerroksella, mutta oikeaan peukaloon käytin kolme kerrosta. Miksi? No siksi, että oikeassa peukalossa minulla on vain kirkas geeli, kun taas muissa sormissa peittävää geeliä ja pinkkiä geeliä. Peittävä ja pinkki geeli tukivat Blue Iguanan ei niin peittävää koostumusta, kun taas kirkkaan geelijatkeen kanssa kaksi kerrosta lakkaa oli ihan liian vähän, joten kärki kuulsi läpi.

Näissä kuvissa hentoa violettia shimmeriä ei kovinkaan paljoa näy. Jos osaa oikein katsoa niin ylemmässä kuvassa keskisormen varjossa näkyy hentoakin hennompi vivahdus. Keinovalossa violetti esittäytyy oikein kunnolla, mutta tällä kertaa keinovalokuvia en ottanut, koska aurinko paistoi niin nätisti.



Vasempaan käteen läimäsin musta-keltaiset tarrat. Olen jo kauan pähkäillyt, miten ihmeessä saisin nuo pitsi-/isoäidinkukkatarha-tarrat käytettyä. Ihan hyvinhän ne tuossa kärjessä näyttää toimivan! Tosin kynteni ovat sen verran kaartuvat, että tarrat repsottavat jo :( Saa nähdä, mihin ne tarttuvat kiinni ensimmäisenä.



Oikeaan käteen valkoiset vastaavat tarrat. Pikkurilli jäi ilman valkoisia kukkia, koska olin joskus aikaisemmin käyttänyt kyseisen tarran ilmeisesti johonkin muuhun lakkaukseen. Siksipä nappasin kelta-mustan sinnekin.

Sen verran iloisia uutisia kynsikisasta, että olen nyt merkannut aikataulun kalenteriini ja suunnittelen kisaa paraikaa! Kisaan on siis tulossa kaksi vaihetta: ensimmäisessä vaiheessa halukkaat voivat osallistua kynsikisaan, jossa on tietty aihe. Toisessa vaiheessa halukkaat voivat äänestää tietystä määrästä jatkoonpääsijöitä voittajaksi. Sekä kynsikisan voittaja että yksi äänestäjistä voittavat palkinnon. Kynsikisan palkinnon olen osaksi ostanut itse ja osaksi sen sponsoroi MiMax. Arvontapalkinnon sponsoroi CosMerya.

Menee kuitenkin vielä ainakin pari viikkoa ennen kuin potkaisen kisan käyntiin. On sen verran tekemistä vielä tuon opparin kanssa, että en ala mitään ylimääräisiä säätöjä sen kanssa hoitelemaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!