torstai 20. syyskuuta 2012

Nykytaiteelliset one stroke -kynnet

Tulipa sitten yhdeksältä illalla mieleeni, että nyt mä kokeilen one strokea! Turha nostaa odotuksia kovin korkealle, koska tämä on virallisesti ensimmäinen kerta, kun edes kehtaan julkaista one strokeani missään. Varmasti tiesitte sen jo silloin, kun klikkasitte tämän postauksen auki, koska siistimättömän tahmanäppini ovat tässä ensimmäisenä ja Blogger tekee niistä sopivasti postauksen mainoskuvan.

Seuraava materiaali ei sovi perheen pienimmille eikä heikkohermoisille. En ota vastuuta siitä, millaisen reaktion saat kynnet nähdessäsi tai mitä sen jälkeen tapahtuu.

Merkkasin jopa onnistuneimman vedon erikseen enkä rajaillut sitä tärisevällä oikealla kädellä. Saa nähdä, viitsinkö edes siistä koko lakkausta vai meneekö suosiolla huomenna vaihtoon koko homma. Eikös nämä ole aika nykytaiteelliset? ;D

Ansa on kotiutunut oikein hyvin meille näiden kahden viikon aikana. Kaikkea pitää kokeilla ja ihmetellä, mutta kun otetaan rennosti, niin Ansa luottaa siihen, ettei kukaan hyökkää yllättäen kimppuun.

P.S. Olen saanut tulevaan kynsikisan äänestyksen arvontapalkintoon palkinnon CosMeryalta. Stay tuned ;-)

1 kommentti:

  1. mielestäni nuo ovat todella hienot! :O Ja ihana väriyhdistelmä! :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!