tiistai 18. syyskuuta 2012

Vähän erilainen skittle (kuvarikkautta!)

Heippati ihanuudet! Milloinkohan oon viimeksi tänne jotain postannut? Syy piilee täysin siinä, että Ansan kanssa käytiin perjantaina lääkärissä, koska huolestuin hänen oikeasta silmästään torstai-iltana. Lääkärissä todettiin, että silmätulehdus siellä jyllää, onneksi ei ollut ehtinyt kovinkaan pahaksi. Koska joudun hänelle laittamaan kolme kertaa päivässä silmätippoja, niin on ollut vähän haasteellista tämä kynsienlakkaus :D

Eilen sitten viimeinkin ajattelin laittaa jonkun oikein shokkivärin kynsille ja töllöttelin kynsilaatikkoani. Sieltä kuitenkin tarttui käteeni Dermosilin Seashell-lakka, joka ei ole mikään ihmeellinen. Perus hailakka vaalea ranskiksen alle. Ai miksi sellainen "shokkiväri"? No, tajusin lakkaa valitessani, että minullahan on työhaastattelu lounaan jälkeen tänään! En viitsinyt lähteä sinne esimerkiksi Kleancolorin TLC:n kanssa haastatteluun :D Toisaalta, haastattelu koski sijaiseksi pääsemistä ja pääsinhän minä :) Nyt innolla odottelen, milloin tulee ensimmäinen pyyntö! Ensi maanantaina olisi toiseen paikkaan haastattelu, siitä tosin en varmaksi tiedä, onko kyse sijaisuuksista, mutta uskon vahvasti, että on.

Oppari edistyy hitaasti, mutta edistyy kuitenkin. Sain kuin sainkin klassikkokirjan käsiini, vaikka se oli joka paikasta loppu - näin sanoi kirjaston hankintatyyppi, joka laittoi sähköpostia, kun olin ensin laittanut hankitaehdotuksen tästä kirjasta. Vähänkö mahtavaa käyttää omassa opparissa klassikkokirjaa, mikä on saatavana vain englanniksi ja jota kaikki lainaavat suomenkielisissä teoksissa! Mulla olisi ensi viikolla tapaaminen opettajan kanssa, jolloin pitäisi oppari olla hyvässä kuosissa. Ehkä mä en sitä siihen mennessä kuntoon saa, mikäli en paahda sitä myös keskellä yötä... Mutta yritän parhaani!
Tällaiset pikkutassut ilmestyvät joskus kirjani päälle.

Seuraavaksi pieni kuolaushetki MiMaxin seurassa. Seuraavat himotuskuvat olen lainannut MiMaxin sivuilta! Kuvaa napsauttamalla pääset suoraan MiMaxin sivuille ostamaan kyseisen tuotteen!
China Glaze - The Hunger Games - Luxe And Lush
China Glazen Luxe and Lush The Hunger Games kokoelmasta. Eikö ole syötävän ihana? Ekasta palkastani ostan tämän! Tätä saa myös tarjota minulle - mielellään ostan ;)
Siirtokuva-arkki C059 hopeaSiirtokuva-arkki C060 kultaSiirtokuva-arkki C086 hopeaSiirtokuva-arkki C094 kulta
Siirtokuva-arkki C100 hopeaSiirtokuva-arkki K080
Siirtokuva-arkki K167
Katsokaa nyt noita siirtokuvia <3 Himottaako joku näistä? Jos mulla olisi loputtomasti rahaa, niin ostaisin näitä kaikkia todella paljon! Joskus ottaa päähän olla opiskelija... :D Tosin sitä huvia mulla riittää enää vain vähän aikaa ;)

Kävin muuten tänään ensimmäistä kertaa Skanssin uudessa Tiger-liikkeessä. Sieltä tarttui mukaan kaikkea krääsää tarpeellista!

Lakkojen arviointia. Voiko korkkia pureskella? Lakat peittivät yhdellä kerroksella, vaikka sivellin olikin vähän erikoinen. Lyhyt ja paksuhko ei jotenkin sovi keskenään. Haju oli erittäin kummallinen, mutta ei ylitsepääsemätön kahden euron lakaksi. Aion hankkia lisää!

Tässä arvioidaan Kicksistä alennuksella ostettuja lakkoja.

Onko tämä merkki nyt sitten Snowcrystal vai Now?? En tiedä, mutta kaunis tämä Shimmering Sage kuitenkin on. Aivan surkea kuivuminen ja ihan hirveä sivellin :D

True Lavender taitaa olla tämän sävyn nimi, hiukan on etiketistä kulunut. Samat kritiikit kuin tuolla toisella.

Viva la Diva saa uuden mahdollisuuden meillä numerolla 41. Kauniin hempeä vaaleansininen.

Tottakai mä tarvitsen kynsilakoille ja akryylimaaleille euron vai parin arvoisen sekoituskipposen :D

Käsirasva 3 euroa. En ole vielä kokeillut!

Pakollinen kamerakuva. Multa on joko hävinnyt tai mennyt rikki tällainen samantyyppinen ratkaisu, mutta siis peili ja kampa yhdessä.

Lisää lakkojen arviointia. Blogger oikeen heittelee näitä kuvia tänne, rrroaarrr.

Pehmeät yhden koon sukat taisi maistua hyvälle?

Eurolla kolme ihanaa vihreää kynää! Te, jotka tunnette minut IRL, tiedätte mulla olevan erittäin suuri addiktio kaikenlaisiin kyniin. Erityisesti värikynät ja kuulakärkikynät ovat lähellä sydäntäni. Siellä, missä jaetaan ilmaiseksi kyniä, siellä minä viihdyn!

Sain äitini työkaverilta sieniä eilen ja ajattelin teille jakaa tähän väliin vähän ruokakuvia.
Mitä näistä voisi syntyä?

Nuudelia, nam!

Kanaa, nami nam nam!



Nuudelia, kanaa ja suppilovahverokastiketta sipulilla ja smetanalla! Vähänkö meillä oli herkkuruokaa! Ja nyt rakas PT:ni tulee tänne kommentoimaan, että mitä olenkaan mennyt tekemään...Hyvää oli!

Olisiko jo aika jakaa teille se otsikossakin esitelty erilainen skittlemani? Monessa blogissa skittlemani on vilahdellut, mutta itse ajattelin tehdä sen hiukan eri väreillä kuin perinteisesti. Väreinä olen käyttänyt tässä postauksessa aiemmin esiteltyjä lakkoja.



Kyllä te varmaan osaatte yhdistää jokaisen lakan per sormi. Nyt laitan tämän postauksen teille julki ja peukut pystyyn, että palaan astialle tästä eteenpäin hiukan useammin!

5 kommenttia:

  1. Nättejä nuo Tigerin lakat! Ja yhdyn siihen, että Snowcrystalit on paskoja, yhden olen ostanut ja se riitti. Käsittämätön hinta-"laatu"-suhde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, miten tollainen lakka voi maksaa normaalisti 8 euroa!? Onneks nämä oli molemmat 4 eurolla. Tiedänpä ainakin, mitä lakkaa en enää osta

      Poista
  2. Voi että toi Ansa on suloinen! Ja heti pennusta asti tykkää lakoista ;)
    Mie kans olen tällä hetkellä opiskelijabudjetilla, saa kyllä tarkkaan miettiä mitä ostelee, tai siis pitäis miettiä ;D
    Katoin muuten tuon alimman ruokakuvan että siellä nuudelien alla oli banaani :DD

    VastaaPoista
  3. oo, kivoja värejä lakoissa :) nyt mulle tuli nälkä, pitää varmaan lähtee ajamaan abc:lle... :D

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!