perjantai 1. kesäkuuta 2012

Lumenea + tarjousta

Huomasin juuri, että postausmääräni on laskenut noin puoleen verrattuna esim. helmikuuhun. No, helmikuussa taisin postata parhaimmillaan kaksi-kolme kertaa päivässä, koska löysin jatkuvasti uusia arvontoja, joihin vain piti osallistua :D Olen myös yrittänyt hyvin paljon rajata sitä, mitä kaikkea tänne kirjoittelen, jotta te lukijat olisitte tyytyväisiä :)

Eikös ole ihanaa, kun on jo kesäkuu? Vaikka tänään onkin satanut miltei taukoamatta jotain kuusi tuntia, niin pakko on myöntää, että onhan tää Suomen kesä ihan kiva :) Isänikin kerkesi tänään käväistä katsomassa mun pyörän kuntoon, jotta uskallan aloittaa pyöräilyn. Mun pyörä on siis viime vuonna ostettu ja oli aika ärsyttävää huomata melkein heti, että satula löystyy todella helposti eikä koskaan tiedä, missä asennossa se on, kun hyppää takaisin pyörän selkään esim. liikennevalojen vaihtuessa. Välillä se osoitti taivaisiin, välillä taas maahan. Joskus se saattoi jopa olla niin vinossa, että polkeminen oli tuskaa! No, tärkeintä on, että nyt se on kunnossa.

Oletteko huomanneet, mikä ihana tarjous MiMaxilla on? Jos yhtään himottaa, niin klikkaa itsesi kuvan kautta MiMaxin sivuille ja herkuttele kynsitippivalikoimassa! Pitäisköhän itsekin tilata jotkut herkut kesän rientoihin - nyt kun sitä aikaakin on, kun ei ole töitä, on vain rakas opparini!

KLIK KLIK!
Lakkasin kynteni tänä aamuna uudella Lumenellani. Sävy on nro 42 Sun Rose Auringossa. Aivan ihana oranssi ja jos uskaltaisin ottaa enemmän aurinkoa, niin ruskettuneissa sormissa tämä sävy suorastaan sulaisi kuin jäätelö!

Läimäsin kaksi tarraa per kynsi. Laitoin myös dotting toolilla timanttistrasseja kukkasten keskelle. Halusin myös tuon Essien kuvaan, koska se yksinkertaisesti on paras kokeilemistani päällyslakoista. Essien Good to Go rapid dry top coat kuivaa tosi nopeesti ja taitaa ihan oikeasti kuivattaa lakankin nopsaan. Tai sitten tuo Lumene kuivui nopeasti :D

Oletteko muuten koskaan lukeneet tätä blogia? Sinne ei bloggari ole postannut melkein vuoteen, mutta siellä on aivan mahtavia tietoiskuja, joihin voit klikkailla sivupalkin kautta. Lacquerized-blogiin on kirjoitettu esim. tuo postaus, johon teidän linkkasin. Sinne on listattu ne merkit, jotka käyttävät eläinkokeita ja ne, jotka eivät tee. Olen muuten tuon sivun jälkeen muutaman kerran sivaltanut itseä omassa mielessäni, kun omistan kaksi Essietä: tuon mahtavan päällyslakan sekä mattapäällyslakan. Harmi vain, että myös OPI ja Sally Hansen kuuluvat tuohon kastiin. Nojuu, jokainen meistä tekee valintansa, että miten elämänsä elää ja mihin rahamme kulutamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!