lauantai 7. heinäkuuta 2012

Pikainen geelien huolto

Päätin sitten huoltaa geelikynnet ihan pikaisesti, koska koko päiväksi povattiin järkyttävää ukkosmyrskyä.




Eipä sillä kiire-ajattelulla voinut kovin hienoa tulosta odottaa. Jokainen kynsi on eri näköinen ja hiukan eri muotoinen ja pituinen :D Nojuu, tärkeintä on, että kynsilakan alla on perusranskis, jonka kanssa voi karata kauppaan, mikäli tarve vaatii. Ja yleensähän kaupan tädit eivät ole kynsiäni kommentoineet - ainakaan suoraan minulle :D Nooh, kyllä nuo kynnet tuosta taas kasvaa ja muutaman viikon päästä voin ne taas huoltaa. Jospa silloin ei enää tulisi ikäviä kiire-ajatuksia?

Kokeilin muuten ensimmäistä kertaa Facebook-kaverini lähettämiä geelejä. Hän raukka myi ne minulle 20 euron hintaan (prep, valkoinen geeli, clear-geeli ja pinkki geeli), siksi kirjoitin "raukka", koska olen sitä mieltä, että näin hyvistä geeleistä kuuluisi maksaa enemmän! Verratkaapa peukaloitani muihin sormiin. Näyttävätkö peukaloni vähemmän valkoisilta kuin muut kynnet? Se johtuu siitä, että Sinan UV-geeli on valkoisempaa kuin kallis sisaruksensa, Kineticsin valkoinen ranskisgeeli. Sitäpaitsi, Sinan clear-geeli on koostumukseltaan juuri sellaista, mitä olen hakenut. Sina, olet lempparini <3

Laitoin vielä kuvan Iggyn uurnasta. Poika pääsi lepäämään sille ainoalle tasolle, jonne hän ei koskaan eläessään päässyt - TV-tason päälle. Pienen pieni uurna on korkeudeltaan 11cm ja leveimmästä kohtaa 10 cm.

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tervetulleita!