maanantai 27. elokuuta 2012

Fiksu otsikko

Tervetuloa uusille lukijoille! Teitä on parissa päivässä siunaantunut ihan huikea määrä! Kunhan saan oman elämäni ja koulukiireeni tasattua niin alan kerätä kisapalkintoja sekä arvontapalkintoja :)

Tarkkasilmäiset lukijani tai joku kyttääjistäni on saattanut huomata sivupalkissani pari muutosta.

Ensinnäkin tuo söpö maatuska on merkki siitä, että kuulun maailman parhaimpaan Kynsinaisten ryhmään. Ryhmään siis kuuluu 11 naista itseni lisäksi. Jokaiselle on arvottu oma lahjakuukausi, jolloin muut 11 lähettävät tälle toiveiden mukaisia lahjoja 10 euron edestä. Tästä ala-asteen matikalla voimme laskea, että jokainen kuluttaa 110 euroa ja saa omana kuukautenaan 110 eurolla lahjoja :) Suosittelen ketä tahansa aloittamaan tällaisen ryhmän, koska 11 uutta kynsikaveria ei ole koskaan pahitteeksi!

Toiseksi, otin sponsorini mainoksen pois sivuiltani. Hänelle on tullut henkilökohtaisia kiireitä, joten päätimme virallisen sponsoroinnin pistää jäihin. Hän kyllä lupasi toimittaa minulle jotain ylimääräisyyksiä joskus, mutta ei siis toimi virallisena sponsorinani enää. Tästä eteenpäin näette siis vain yhteistyökumppanini MiMaxin mainoksia sivuillani :)

Oikein kivaa viikonalkua taas kaikille! Käväisen hakemassa parit rakennegeelit postista ja menen maaseudun rauhaan lueskelemaan. Pitäisi kirjoittaa yksi kotitentti tällä viikolla pois alta.

Huomenna olen menossa Tesylle katsomaan kissoja. Toivottavasti kukaan nyt ei ajattele, että olisin jotenkin kamala ihminen, että edellinen kissa nukutettiin kaksi kuukautta sitten ja nyt olen jo menossa katsomaan kissoja. Olen menossa äitini kanssa katsomaan, josko siellä olisi meille joku sydäntenmurskaaja. Toisaalta, jos siellä on kaksi toisistaan erottamatonta kattia, niin kyllä varmasti lähtevät mukaani :D Mutta katsotaan nyt, minun tulee olla se järjen ääni, joka jättää ne kymmenet sydäntenmurskaajat sinne ja nappaan vain yhden (tai kaksi) mukaani, kunhan siihen saan luvan. Jos sieltä siis löytyy meille Se Oikea <3

1 kommentti:

  1. Heh tämä teksti kuulostaa kynsiosion kohilta tutulta! xD Ei vaan hyvä, että teiänkin porukka sai kehiteltyä issellenne logot sun muut <3!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!