torstai 30. elokuuta 2012

Ruttaantunut China G. ja lakkoja

Lakkasin eilen kynteni saamallani China Glazella. Eräs miittiin osallistunut ihana henkilö ajatteli suorastaan lahjoittaa minulle aivan uudenveroisen China Glazen Bohemian-kokoelman Deviantly Daring -lakan, koska olin nähnyt vaivaa miitin kanssa. Harmi vain, että menin taas sättäämään märkien lakkojen kanssa, joten tulos on auttamattomasti kamala! Mutta näytänpä nyt kuitenkin. Meillä ei epäonnistumisia pelätä!




Että semmoset ruttaukset ja kynsinauhat. Kannattaa asetonilla leikkiä, niin lakkauksen rajat suorastaan sulavat pois, vaikka kynsinauhat kuivuvat yhtä nopeasti :D Lakka on suorastaan ihanan värinen, vaikkakin kaikissa promokuvissa sun muissa ei niin aidoissa kuvissa lakka näyttäisi olevan duochrome. Näin ei todellisuudessa ole. Olen monelta harrastajalta, jotka ovat Bohemian-kokoelmaa tilanneet duochromejen toivossa, kuullut niiden olevan plääsyjä ja suorastaan pettymyksiä. Itselläni ei ollut duochrome-odotuksia lainkaan, joten siksi rakastan tätä lakkaa :)

Seuraavaksi esittelyssä uusia lakkojani, suurin osa tuli miittipussin mukana. En laita erikseen mitään kuvatekstejä, koska kirjoitin jo valmiiksi kuviin lakkojen nimet :)















Nämä kolme alinta lakkaa ovat CND:n Effects-kokoelmasta, joka on muuten tarjouksessa Kynnet.comissa! Himoitsemaani Teal Sparklea sieltä ei valitettavasti saa, mutta mikäli hyvä tuuri käy, sen saisi 8 lakan yhteispaketissa. Siihen minulla ei kuitenkaan ole varaa, enkä tosin halua lähteä edes kokeilemaan, kävisikö yhtä hyvä tuuri kuin tuttavallani, joka sen Teal Sparklen sai paketissaan :)

Nyt menen röhnöttämään sohvalle ja palkitsen itseni kotitentin valmiiksi saamisesta! 5-6 sivua oli ohjeistus, mutta minäpä kirjoitin 12 sivua :D

P.S. Tesyltä ei löytynyt Toivoa tai Leeviä, mutta meille muuttaa jonain päivänä pieni Ansa-tyttönen! Kuvia luvassa heti, kun Ansa saa ottaa kauluripömpelin pois, koska hänet leikataan ennen luovuttamista, joten pömpeli on hänellä ainakin sen 10 päivää. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Ansa saisi nopeasti leikkausajan, jotta pääsisi päiviämme ilahduttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!