sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kuorrutekiekko

Latasin eilen Photobuckettiin myös kuvia kynsikiekoistani, joissa tällä hetkellä on lakkailtuna kaikki kynsilakkani. En ole jaksanut nähdä niin paljon vaivaa (vielä), että lakkaisin kiekot värien mukaan, vaan lakkailin lähinnä merkeittäin. Kiekoissa saattaa olla kolmekin merkkiä kerrallaan, mutta ei se minua haittaa :) Kaikki mallikynnet on numeroitu ja numerot on merkitty Excel-taulukkoon, josta on helppo selata kaikki numeroittain.

Lempparikiekko on ehdottomasti tämä:
Kiekossa on siis miltei puolet erilaisia kuorrute/topper/flakies/whatever-lakkoja, sitten löytyy muutama OPI, jotka omistin siis ennen näitä. Lopuksi kolme Oriflamen lakkaa, Rimmelin glitterpäällyslakka ja ensimmäinen Flormarini, jonka sain pikkujoulupaketista.
Tässä ehdottomat lempparini. Kaikki on lakattu mustan Kinetics-kynsilakan päälle. Vasemmalta oikealle:
Color Club - Covered in Diamonds
CND - Scarlet Shimmer
CND - Jade Sparkle
CND - Gold Shimmer
CND - Emerald Shimmer
Color Club - Snow-Flakes
Kinetics - Daisies and Paislies
Wild & Mild - Ghost
Ja lähikuvina:
Koska Color Club ja Kinetics ovat hyvin lähellä toisiaan (ja eittämättä molemmat dupeja Essien Shine of Timesille) niin ajattelin lakkailla ne vierekkäin, jotta sekä minä että te näette samankaltaisuuden:
Laitoinpa kuvan samantien erittäin suureksi, jotta näette kunnolla :D Eipä ole suurempaa eroa toisiinsa nähden :) CC:llä hieman enemmän tulee oranssia ja vaaleampaa vihreää esille. Saattaa myös johtua siitä, jos en saanut kiekkoa lightboxissa täysin keskelle valoa.

Oliko yhtään innostavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!