tiistai 29. tammikuuta 2013

Sparitual

Tilasin eilen, maanantaina, iltapäivällä Kynnet.comista neljä Sparitualin lakkaa ja ne tipahtivat jo tänä aamuna postiluukusta! Erittäin hienoa toimintaa ja kiitos oikein paljon. Suosittelen siis lämpimästi tätä verkkokauppaa niin toimitusaikansa kuin muutenkin tuotteidensa puolesta :)


Kerrankin muistin kuvata käytetyt lakat! :D Kineticsin Kwik Kote vaativassa testissä: näitä kaikkia Sparitualin lakkoja kaksi kerrosta ja Kwik Kotea päälle plus vielä leimojen päälle Kwikkiä. Kwik haisee vähän samantapaiselle kuin Cesarssin pikakuivattaja, ihan kuin erittäin vahvaa, nestemäistä menthosta haistelisi :D



Tässä tosiaan lakat, mitkä tilasin. Tosi hyvin värit näkyy kuvissa, kun hätäseen tähän työpöydälle ne iskin keinovalon alle :D Seuraavaksi lakkojen nimet suoraan pohjasta:

Tummin lakka, muistuttaa hyvin paljon OPI Road House Bluesia, on vain sinisempi.

Kaunis, merensininen (nimensä mukaisesti) lakka.

Huonoin lakka peittävyydeltään, vaikka aivan ihanan värinen olikin. Kahden kerroksen jälkeen edelleen kynsi kuulsi läpi, tosin aika vähän, kun taas muut lakat peittivät vähintäänkin toisella kerroksella täydellisesti. Tämä voisi toimia hyvin valkoisen lakan päällä?? Vaikka olihan tämä aika luirua...

Olisiko tämä se aito oikea mintunvihreä lakka? Vaaleampi kuin harmahtava serkkunsa Essie Mint Candy Apple ja vihreämpi kuin pikkuserkkunsa China Glaze Re-Fresh Mint? Arvatkaa kuka väsäilee joku päivä minttukynsikiekon! Tällä hetkellä nimenomaan tämä Delight on ykkössuosikkina täydelliselle minttulakalle!

Kynsiin tein olevinas ombren, vaikka eiväthän nämä ole lähelläkään samaa värimaailmaa keskenään. Mutta kun kaikkia oli kokeiltava ;) Peukuissa sama lakka kuin pikkurilleissä eli vasemmassa Surreal ja oikeassa Delight. Kynsinauhat olleet juuri terveellisessä asetonikylvyssä, joten siksipä niiden huono kunto. Eivät ne tosin elpyneet kovinkaan paljon, kun pääsivät leimailujen jälkeen öljykylpyyn :s

Leimat laatasta DRK-A. Alimmaisin kuva otettu suoraan luonnonvalolampun alla. Luulenko vain vai näyttääkö se luonnollisemmalta ja paremmalta kuin nuo lightboxissa otetut kuvat?

Sama homma täällä eli leimat DRK-Asta ja suora luonnovalo alla. Olevinas yritin hieman vinoleimausta, mikä ei ihan mennyt kuin Strömsössä... Vinosti leimautui ja ihan kivalta näyttää ainoastaan pikkurilli... Peukalosta en epähuomiossa ottanutkaan kuvaa, se näyttää parhaimmalta, kun siihen leimat iskeytyivät suoraan, eivät vinoon. Olisi pitänyt kaikki kokeilla heittää enempi tai vähempi suoraan :)

Mitäs teille kuuluupi, lukijat? Tuntuuko oudolta, kun tammikuukin on kohta ohi? Musta ainakin tuntuu... Katoin juuri yksi päivä kalenteriani ja huomasin, että näiden kolmen auvoisan lomapäivän jälkeen tulee 13 päivän työputki, johon lasken koulutuspäivät matkoineen... Huh huh... Yritän kyllä teitä parhaani mukaan muistella, vaikka tuskin ehdin sen enempää lakkailuja väsäilemään kuin tähänkään mennessä :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tervetulleita!