perjantai 15. helmikuuta 2013

Höpinää aikani kuluksi

Tulinpa kertomaan teille, että tein eilen ison urakan lakkojeni parissa. Kävin meinaan kaikki lakat läpi ja listasin listaamattomat tuonne Kynsilakkani-välilehdelle. Sieltä pystytte kurkkimaan, mitä lakkoja jo omistan ja kuinka paljon niitä oikeasti onkaan... Tuli kyllä itsellekin vähän sellainen olo, että HUH HUH, noinko paljon niitä jo on :D Oli kuitenkin aivan mahtavaa käydä niitä läpi ja ihailla väriloistoa ja valikoimaa!

Tänään postinkantaja tiputti kierroksellaan pelkän Oriflamen jaksoesitteen postiluukusta ja voi että sitä pettymyksen määrää! Olin kovasti odottanut kahta lakkaa, jotka ostin Facebookin kirppikseltä. Jaksoesitettä selaillessani kuulin, kuinka joku yritti tunkea jotain postiluukusta. Olikohan pakettini mennytkin naapuriin ja nyt naapuri yrittäisi sitä saada meille? Ovikello pirahti ja kipitin Ansa sylissä avaamaan. Postinkantajahan se siellä oli varmaan alhaalla huomannut pakettini ja toi sen erikseen minulle <3 Paketissa oli siis kaksi OPIn lakkaa :)

Mitäs kuuluu tälle kamalan väriselle Ciatén lakalle? Viikon ajan odotin eBay-myyjän vastausta, mikä oli lyhyt ja ytimekäs: olen varma, että se on oikea lakka, mutta varmistan vielä Ciatélta. Voi elämä sentään... Eikös se riitä, että otin kyseisestä lakasta päivänvalossa kuvan, lähetin hänelle ja sanoin ihan suoraan, että lakan väri ei vastaa myyntikuvaa!? Lyön vaikka vetoa, että tyyppi ei kysy Ciatélta yhtään mitään eikä varsinkaan lähetä ottamaani kuvaa sinne...

Ehkä siirrymme mukavampiin asioihin, nimittäin JT-Cosmetics lähestyi minua blogyhteistyön merkeissä ja nyt heidän mainoskuvansa on tuossa oikeassa sivupalkissa. Yhteistyöhömme ei liity tuotteiden testausta tai niiden arvostelua, tietty mikäli tilaan verkkokaupasta jotain niin testaan sen ja kerron teille lisää :) JT-Cosmetics on Mia Secret -tuotemerkin virallinen maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa. He myös mainostavat tarjoavansa ripeää ja ensiluokkaista asiakaspalvelua ja sitä ei ole kiistäminen!

Mitäs minä ajattelin tilata JT-Cosmeticsilta?

mood_polish
Mood Polishes muuttaa väriään kylmässä ja lämpimässä eli toimii samaan tapaan kuin omistamani UV-Thermogeeli. Eräs ystäväni omistaa tuon kelta-oranssin ja se oli aivan mielettömän upea, kun hänellä oli sitä kynsillään käydessämme Salossa shoppailemassa! Olin aivan varma, että hän oli liukuvärjännyt kyntensä, koska hän on huipputaitava siinä, mutta kynsillä olikin vain tuo yksi lakka ja leimailuja :) Itseäni kiinnostaisi kokeilla tietysti tuota vihreää tai sitten vasemmalla olevaa pinkki-violettia.

sun_struck_promo
Sun struck -lakat vaihtavat väriä auringonvalossa eli kuuluvat lähes samaan sarjaan Mood Polishes -lakkojen kanssa. Näistä kiinnostaa tuo keskimmäinen sini-turkoosi.

gelux_lakat_facebook_yla
Gelux-geelilakat kuitenkin kiinnostavat eniten. Totta kai, kun olen päässyt seuraamaan ja itse kokeilemaan geelilakan käyttöä. Näissä kuitenkin on niin vahvoja värejä, etten tiedä, kannattaako tavallista kynsilakkaa edes yrittää laittaa näiden päälle. Tietysti löytyy pari ihan vaaleaakin geelilakkaa, mutta katsotaan, mitä ostoskoriini sitten tupsahtaa ;)

Mun "viikonloppu" alkaa olla lopuillaan, huomenna on taas töitä ja aamuvuoroon. Illalla onkin sitten jälleen kerran kynsimiitti, ihan vaan tapaamme toisiamme ja opetamme eri tekniikoita (olen taas tunkenut itseni sekä vesimarmorointiin että water decalsseihin...). Sunnuntaina iltavuoro ja maanantaina taas alkavat neljä yövuoroa. Yövuorot on nyt pidennettyjä eli pääsen kotiin vasta klo 8.45 aamulla. Onneksi ensi viikko on hiihtolomaviikko, joten aamulla ei tarvitse rehkiä yhtä paljon kuin tavallisena kouluviikkona. Saattaisin ikävästi herätä uudelleen, kun patistaisin tyypejä kouluun...

Mitä Sinun viikonloppuusi kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Mäkin tahdon noita väriä vaihtavia lakkoja... tahtoo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muutaku ostelemaan siis :) Vai oliko tämä kenties wink wink? ;D

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!