perjantai 1. helmikuuta 2013

Synttärikynnet eli BLOGI TÄYTTÄÄ VUODEN

Blogini täyttää tänään 1 vuotta! Sopivasti Kynsille-blogi järjesti kynsikisan, jossa aiheena oli synttärit. Osallistuin kisaan ja pääsin jopa finaaliin! Sen verran minussa(kin) on hyvää henkeä, etten äänestänyt itseäni, vaan tietysti mielestäni toiseksi parhaimpia kynsiä ;D Mikäli tämä juhlalakkaus saa teidät tykästymään, käykää äänestämässä niitä voittoon täällä.





Hehe, tässä pohjana toimii IsaDoran Marzipan ja tarkkasilmäiset huomaavat, että ensimmäisissä kuvissa en ole käyttänyt minkäänlaista käsivoidetta tai öljykynää, muut kuvat otin, kun öljykynää käytin :D Huomaa muuten kuinka hyvin öljykynällä sipaisu oikeasti pelastaa kynsinauhoja.
Tällaisilla kynsillä osallistuin kisaan. Leimat laatasta Konad M20 ja kolme strassia Oriflamen minipurkista :) Nyt en yhtään muista, kumman näistä kuvista lähetin kisaan... Mutta mikäli nämä kynnet ovat mielestäsi parhaimmat, käy ihmeessä niitä äänestämässä! Kynteni kilpailevat numerolla 1.



P.S. Musta tuntui, että blogisivu oli todella raskas, kesti kauan latautua ja alaspäin rullatessa tökki paljon. Poistin tavaraa niin sivupalkista kuin jätin jokaiselle sivulle vain 3 postausta näkyviin. Onko yhtään parempi vai oletteko edes huomanneet tätä ongelmaa?

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tervetulleita!