maanantai 18. maaliskuuta 2013

Black Bird

Koko viikonlopun ajan tuntui, että kaikki lakkaukset menivät reisille eikä mikään onnistu. Päätinpä siis, että olinhan ostanut Tiia Vanhatapion pienen lakkakokoelman, joten on aika testata se. Black Bird oli näistä kiinnostavin, koska se on tunnetusti mattamusta.



Tällaisen mattatuloksen lakka tuottaa. 



Kynsinauhat ovat jälleen kerran erittäin kuivat, anteeksi siitä! Te kanssabloggaajat, jotka olette sosiaali- tai terveydenhoitoalalla varmasti tiedätte tämän erityisesti talven ongelman, joka ei poistu, vaikka pitäisi käsiä rasvakylvyssä puuvillahanskojen sisällä 8 tuntia yöunien aikana. Kesällä ongelma jatkuu, muttei sentään näin pahana ja rasvakin ehkä saattaa auttaa silloin. Ja miksiköhän mä tätä teille selitän, kyllähän meillä kaikilla on kynsinauhat kuivana talvella? ;)

Kuten huomaatte, leimat jäivät hieman keskeneräisiksi, mikä korostuu mustan ja valkoisen liitossa. Leimauslaattana käytin XL-laattaa nro 30. Kyllä mä koko ajan harjoittelen, jotta saisin kuvioista hienoja ja kokonaisia :) Ihanaa, jos te jaksatte olla mukana matkassa ja lukemassa siitä!

P.S. Ansa tuli häiritsemään kuvauksia, joten nappasin hännän kuvausrekvisiitaksi :D Kissaa ei vahingoitettu millään tavalla!

Ansan eilisillan poseeraus LP-soittimen kanssa. Avokki väkisin halusi tällaisen poseerauskuvan, koska Ansa tykkää käydä kuuntelemassa vinyyliä, kun se soi :D

3 kommenttia:

  1. Mullakin on tuo black bird :) ihan kiva lakka, vaikka saman asian ajaa musta ja mattalakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta! Mun oli kai "pakko" ostaa koko sarja, kun yleensä noita kokoelmia ei halvalla saa :D

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!