keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Wild & Mild - 257 Poison

Tänään on ollut ihan kiva vapaapäivä. Käytiin päivällä syömässä. Piti mennä Ikeaankin katsomaan mulle tyynyjä ja uutta petauspatjaa meidän sänkyyn, mutta parkkipaikka oli niin täynnä, että tehtiin kunniakierros siellä ja äkkiä pois :D Tarttee ehkä joku aamu mennä sinne, kun paikka aukee. Silloin ei ole yleensä ollut hirveesti porukkaa.

Lakkasin tänään kynnet otsikossa mainitulla Poisonilla, jonka sain tuliaisiksi Keskiseltä, kun vanhemmat kävi siellä. Enhän tietenkään laittanut äidille tekstiviestillä, mitä merkkejä voisi sieltä katsella enkä tietenkään esittänyt väritoiveita! Juuri, kun olin saanut ensimmäisen kerroksen vedettyä kaikkiin kynsiin, puhelimeen tuli tekstiviesti, että Cesarssin paketti on noudettavissa SmartPostista. Jippii jai jee, märät lakat ja vaatteetki pitäs vaihtaa... Nojuu pääsin kuin pääsinkin tarvikkeeni hakemaan ja nyt ne jo kaapissa odottelevat käyttöön pääsyä :)

Mutta nyt siihen Poisoniin!





Tulipa paljon kuvia kerralla. Kynsillä kaksi kerrosta Poisonia. Kuivui ihan jees pikakuivattajan alla. Ensimmäinen kerros kuivui aika mattaiseksi ennen toista kerrosta. Toinenkin kerros näytti mattaisuuden merkkejä ennen kuin ehdin levittää pikakuivattajan päälle. Pikakuivattajana käytin suosikkiani, Kineticsin Kwik Kotea, joka ei rypistä eikä runttaa lakkoja niin kuin Cesarssin pikakuivattaja on pari kertaa ehtinyt tehdä. Tosin levitystavassa ja levittäjässä voi olla se suurin vika ;)

Tällä lakkauksella selvitään ainakin huomiseen. Pitää urakalla lakkailla ja swatchailla, kun olen lakkoja saanut ja ostanut (köhköh). Jotta sitten tiedän, mitä laitan eteenpäin ja mitä en :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!