perjantai 28. maaliskuuta 2014

Edgy Polish: Model City - Anti-Establish Mint

Tämän lakan sain Lahjaringistä lahjaksi, samoin nämä yltiösöpöt decalit. Kuun viimeisenä päivänä tulee ajastettu postaus saamistani lahjoista. Tänään tuntuu taas, ettei juttua irtoo, joten suoraan kuviin!

Lakkaa on kaksi kerrosta. Alla valkoinen geelilakka. Ensimmäisen kerroksen olisi varmasti saanut peittäväksi, mikäli lakkaa olisi levittänyt yhden todella paksun kerroksen. Näin kuitenkin parhaaksi levittää kaksi kerrosta. Scattered holoa on reippaasti näkyvissä, siitä iso plussa. Vaikka kuvissahan se vaikuttaa lähinnä shimmeriltä.

Söpöt water decalit sain irrotettua hyvinkin nopean vedessä liottamisen jälkeen. Ainoa miinuspuoli niissä oli se, ettei niitä saanut siirreltyä kynnellä. Siihen jäivät, mihin ne asetin. Tosin onhan ne niin söpöt, että annetaan anteeksi :) Näitä decaleja lahjassa oli vain 10 kpl, ja ne käytin tähän lakkaukseen. Voisi jopa sanoa, että näillä lakkauksilla aletaan jo odotella pääsiäistä :)

Jos en ole vastaillut kommentteihinne pitkään aikaan, se johtuu siitä, että hyväksyn kommentit usein puhelimella. Harvemmin olen koneella muuten kuin näitä postauksia kirjoittamassa. Luen kuitenkin joka ikisen kommentin ja joka ikinen kommentti tuottaa myös mahtavaa iloa päivään! Kiitos siis kaikille kommenteista ja siitä, että luette blogiani. Tämä postaus on kirjoitettu tiistaina ja ajastettu perjantaiksi. Saattaapi olla siis aiheellista kirjoittaa nyt jo: hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!