maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuun lahjoja

Maaliskuun lahjaringin tyttönä olin tällä kertaa minä. Kirjoitin seuraavanlaisen toivelistan:

"TOIVEITA:
En tykkää:
- glitteristä
- vaaleanpunaisesta (possunpunaisesta siis kyse)
- cracklestä
- mustasta kynsilakasta
- foliosta
- koko kynnen tarroista
- microhelmistä (caviar mani)
- fimoista

Koskaan ei voi olla liikaa:
- tekstuurilakkoja!!
- water decaleja
- holoja
- shimmereitä!!
- toppereita!!

Tykkään kirkkaista väreistä. Lakkailen rakennekynsien päälle ja silloin tällöin myös jaksan koristella :D

Nyt olisi tarvetta:
- Cleanserille (esim.: http://www.cesarsshop.fi/nailfix-cleaner-strawberry-pink-600ml-p-3495.html)
- Kynsilakanpoistoaineelle (esim.: http://www.cesarsshop.fi/nailfix-kynsilakanpoistoaine-vihrea-omena-600ml-uutuus-p-3715.html)
- Kissa-aiheisille water decaleille ja leimauslaatoille (mm. Adeninalta)"

Arvatenkin kukaan ei ostanut cleanseria eikä kynsilakanpoistoainetta, joten tilasin ne jo kuukauden alussa, kun työkaveri tuli kynnet ottamaan. Noita nesteitä kun tuppaa menemään aika tavalla tässä harrastuksessa. Seuraavaksi kuvia lahjoistani. Olen joitain paketteja kuvannut myös pienissä erissä.

En ymmärtänyt ottaa kuvaa noista erilaisemmista koristelutarvikkeista tuolla yläkulmassa. Violetteja ja vihreitä niittejä, oranssihtavaa samettijauhetta. Ja tuollaisia kultaisia suortuvia? En oikeasti tiedä, mitä ne ovat. Tarttee varmaan kokeilla niitä jollain tavalla. Nyt ei ihan heti tule edes mieleen blogia, missä olisin tuollaisia nähnyt.

Tässä lakkauksessa käytin näitä Betty-decaleja. Bettyjä on myös tuollaisia toisenlaisia, sitten löytyy Hello Kittyjä ja sulkia. Noissa Hello Kittyissä ja Bettyn päissä ei ollut tuota suojamuovia lainkaan, joten täytyy pitää ne kaukana kaikesta töhnästä ja kissankarvasta.

Tämä oli hauska paketti! Läjä water decaleja ja seassa yksi leimauslaatta :D Nätisti sidottuna, mitenkäs muutenkaan :)


Jos olet tarkkasilmäinen, huomaat, että yhden water decal -paketin raosta pilkistää ylimääräisiä decaleja. Lähettäjä oli laittanut yhteen pakettiin lisää ylläridecaleja. Nolottaa tunnustaa, mutta tunnustampa kuitenkin: muistin nyt vasta katsoa, mitä siellä on. Lisää kissadecaleja! Paljon erilaisia! Ihanaa!


Tässä vielä se laatta kyseisestä paketista. Ensiyrittämällä laatasta en saanut nousemaan kuvioita, en sitten millään. Täytyy kokeilla toisella kertaa, kunhan täysikuu muuttuu uusikuuksi ja auringossa olisi vähemmän aurinkopilkkuja. Ja jos sekään ei auta, niin kiikutan laatan leimaguru-ystäväni luokse ja hän saa luvan näyttää, miten laatasta nousee kuvat käden käänteessä. Pelkään vaan, että onko tämä nyt sellainen laatta, mistä edes hän ei saa kuvia nousemaan!

Lisää kissadecaleja, niitähän minä toivoin! Toivoin myös Lahjaringin Facebook-chatissä tuota Rimmelin uuden kevät-tekstuuri-kokoelman vaaleanvihreää eli 010 Fizzy Applelicious -lakkaa. Ja sen sain. Ensimmäinen L'Orealini on Gold Leaf Top Coat :)

Tästä paketista kuoriutui muotteja geelien tekoon, en ole näitä vielä kokeillut. Dependin Rough Sparkle hopea, jonka kyllä omistin aiemminkin, mutta ei hätää. Jos en keksi sille käyttötarkoitusta niin pistän sitten vaikka arvontaan. Hopea on muuten kynsilakkahoroskoopin mukaan minun värini. Tässä paketissa myös sama laatta kuin edellisessä W204-laatan esittelykuvassa :D Kuinka sattuikaan!

Laatassa olisi paljon mielenkiintoisia koukeroita, kissahahmoja ja jopa pääkallot, mitä haluaisin kokeilla. Sormet ristiin, että leimaaminen edes joskus onnistaisi!

Yhdestä paketista kuoriutui kolme leimauslaattaa. Yksi näistä minulla jo olikin, tuo alimmainen M83. Mutta eipä haittaa, sekin löytää todennäköisesti tiensä arvontaan. Totta puhuakseni en tee mitään kahdella samanlaisella, hyvällä leimauslaatalla :) M91-laatassa on pelkkää kissaa, ah. Miten en tiennytkään koko laatan olemassaolosta? Ihanaa, että se on kuitenkin nyt tuolla laatikossa ja siitä en luovu. S10-laatassa on ihania, hieman jopa yksinkertaisia ja lapsekkaita hahmoja. Juuri sopivia minulle! Minähän käytän talvisin Kuoma-pakkassaappaitakin :D Töissä joku kommentoi, että nehän on ihan lasten juttu...

Tästä paketista löytyi käsivoide, en ole vielä kokeillut, Nailsin harmaa holo, Ciaten minilakka, water decaleja, niittejä ja onko tuo foliota? En tästäkään tiedä, onko tuo foliota, koska en ole koskaan folioon törmännyt enkä foliota käyttänyt. Tarvitseeko siihen jotain liimaa? Liimaa minulla ei ole...

Cuore-sydäntikkaria en ole raaskinut edelleenkään avata. Mereneidin UV-päällyslakasta olettekin jo lukeneet kokemuksia. Kaksi Lumenen lakkaa 31 In the Darkness Öisin ja 32 Starry Pearls Tähtien tuiketta. Minua oikeasti ihan pelottaa kokeilla tuota tummempaa, nroa 31. Mitä jos en pidäkään siitä? Onko oikein laittaa jo kokeiltu lakka arvontaan? En kirppiksellekään haluaisi herkästi laittaa saatuja lakkoja... Nro 32 on selvästi topperi eli ei peitä yksinään. Sillä saan varmasti upeaa vaaleaa, hieman jopa pronssista hohtoa lakkaukseeni.

Tämän paketin antajalta kysyin heti, että onko tässä joku vink vink -ajatus takana. Kleancolorin tuo öljy on ilmeisesti jotain valkosipulikynnenkasvattajaa :D Ei kyllä haise yhtään valkosipulille. Ei mitään tietoa, kuinka usein sitä tulee käyttää ja pitäisikö jokaisen lakkauksen jälkeen lisätä uusi kerros sitä. Nyt olen lisännyt sitä pari kertaa kasvurajalle. Trindin Nail Balsam on ihan hyödyllistä tavaraa myös rakennekynsiä tekevälle. Sillä saa hyvin kosteutettua kasvurajaa ja samalla kynsinauhoja. Minun luonnonkynsilleni tuossa tammikuun alussa sillä ei ollut vaikutusta. Paketissa myös ensimmäinen Barry M -lakkani turkoosissa värissä.

Mutta tuo Nail Repair. Nail Repair sisältää formaldehydiä, jolle jotkut saattavat olla hyvinkin allergisia. Koska OPIn Nail Envy ja Cesarssin kynnenkovettaja eivät tuntuneet minulla toimivan, kävin tammikuussa ostamassa Nail Repair Matte -version. Ihan vain tiedoksi: olen allerginen formaldehydille. En kerro, millaisia oireita se aiheutti (jos ette välttämättä halua tietää), mutta kivaa se ei ollut. Näin ollen en edes uskalla avata koko Nail Repairin pakettia :D Anteeksi rakas ystäväiseni <3

Vielä yksi paketti esiteltävänä. Tässä paketissa OPIn Solitaire, johon olette myös törmänneet täällä. Paketissa oli myös indie-holo-minttu-lakka. Unelmieni täyttymys :D Kolme ihanan kaunista water decal -liuskaa ja tuo pöllö sisältää huulikiiltoa :D Hauskat minttu-toffee-karkit olivat ihan kuin Marianne-karkkeja!

Ja näiden herkkujen lisäksi tuli vielä se ihana Chinan Seahorsin' Around, jonka näitte postauksessa aiemmin.

Anteeksi Blogger, kun sinua aikaisemmin toruin näiden kuvien lataamisongelmissa. Ei sinussa ole mitään vikaa, vaan meidän Firefoxissa se vika on.

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!