tiistai 5. elokuuta 2014

Ihanan vihreää

Ou wau, olen koneella kirjoittamassa postausta! Olen ottanut kynsikuvat jopa ihan oikealla kameralla ja rajannut ne Picasan avulla :D Tätä ihmettä ei ole pitkään aikaan nähty, että koneella olisin. Sehän johtuu siitä, että päivitin Paypalin tietoni ja tilasin Dollish Polishilta lakkoja. Niistä tulette kuulemaan myöhemmin lisää ;D

Tänään kynsilläni on nimettömässä ja peukussa Perfect Sand Lacquerin vihreää tekstuurilakkaa. Huomaatteko, se on sen aiemman tekstuurilakan sisarus. Muistaakseni viime vai edelliskesänä ostin PSL:n vihreän tekstuurin ilman glitteriä, ja tässä versiossa on glitteriä. Muissa kynsissä pohjalla aivan mielettömän ihana OPI - You Are So Outta Lime! Keskisormiin lakkasin vielä OPI - Purea päälle, tuli muuten kauniit! Pari kuvaa otettuani muistin, että laatikossani on Mi Nailsista ostettu Zoya - Opal, aivan ihana topperlakka.

Lakkoja kaksi kerrosta. OPI - YASOL! ei peittänyt kunnolla edes kahdella kerroksella, mutta lisättyäni Zoyan, raja ranskikseen hälveni hyvinkin paljon. Perfectistä näkyy varsinkin näin auringonvalossa, että kuultaa läpi. Livenä rajaa ei näy niin helposti.



Tässä lisättynä Zoya - Opal pikkurilliin ja etusormeen. Opalissa on siis tuollaisia kevyitä vihreitä lastuja, jotka kimaltelevat auringossa kauniisti.

Mielestäni ihanan kesäiset värit!

1 kommentti:

Asialliset kommentit tervetulleita!