perjantai 8. elokuuta 2014

Useammat lakkaukset

Tässä muutaman päivän aikana on tullut lakkailtua runsaasti. Kuvia on paljon. Olen taas puhelimella kirjoittelemassa joten yritän pitää höpötykseni järjestyksessä, jotta lakkauksia on helpompi seurata.

Tumma tekstuurilakkaus tehty kahdella Maybellinellä. Mustalla ja punaiseen vivahtavalla. Olivat tosi tummat ja ehkä siksi halusinkin vaihtaa nopeasti johonkin muuhun :-)

Seuraavana Zoyan Blaze. Aivan mielettömän upea tumma punainen. Tämän piti olla lahja toiselle kynsiharrastajalle, mutta suunnitelmat muuttuivat ja otin omaan käyttöön. Tällä lakkauksella mentiin koko eilinen päivä Vantaalla. Oltiin seuraamassa Suomen Noutajakoirajärjestön päänäyttelyä ja käytiin pyörähtämässä Jumbossa. Jumbosta ostin uusia vaatteita ja Outolintu-leffan. On muuten todella hyvä leffa ja vielä parempi kirja!

Sininen lakkaus tehty OPIn Can't Find My Czechbookilla ja Zoyan Musella, joka on myös Bubbly-kokoelmaa. Lakkaus oli kiva ja mieleinen, mutta etusormessa lakka rullaantui jossain vaiheessa iltaa, joten tänä aamuna tuli heti vaihdettua lakka.

Nyt siis kynsillä suuri rakkauteni OPI - Jinx. Ei varmaan muuta tarvitse sanoa tästä ihanuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!