maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 1: Dance Legend - Strutter

En ole koskaan aiemmin blogissa tehnyt joulukalenteria, joten tänä vuonna sellaisen saatte! Jo viime vuonna sulattelin ideaa joulukalenterista, mutta joulukuu tuli ja meni - kalenteri jäi edelleen tekemättä. Mutta tänä vuonna olen ehdottomasti ajoissa ja olen käyttänyt aikaa ja suunnittelua näihin kynsiin! Sellaisen asian paljastan, että ainakaan joulukalenterin alkupuoli ei revittele erityisen koristelluilla kynsillä. Ymmärrätte kyllä sitten, kun näette ;) Ja myöskään näitä kynsiä ette tule näkemään Instagrammissa!

En ole myöskään erityisen hyvä tekemään mitään erillisiä kuvia, missä olisi aina merkittynä luukku, joten saatte nyt tänä vuonna tyytyä ihan vaan suoriin kynsikuviin. Katsellaan sitten ensi vuonna, onko kalenterini ollut lainkaan suosittu, josko sitten tekisin erilliset luukkukuvat :) Muistan, että viime vuonna muutamakin bloggari oli tehnyt upeat luukkukuvat ja ihastelin niitä kateellisena!

Ensimmäisestä luukusta paljastuu säkenöivä Dance Legend - Strutter, tuo upea tumma vihreä. Aivan mielettömän ihana joululakka, voin kuvitella sen kynsille esim. jouluaaton ajaksi. Tälle varmasti sopisi joku pieni kaunis water decal päälle, mutten raaskinut näin upeaa lakkaa peittää lainkaan. Tästä siis tulikin swatch-tyyppinen postaus. Niitä mulla onkin aika paljon :D

Jos yksi huono puoli pitää tästä lakasta saada, se on tämä: Strutter sotkee aivan mielettömästi, kun sitä poistaa! Sormet oli aivan vihreinä ja vanulappuja kului ihan hirveästi. Yleensä Dance Legendit poistuu todella kevyesti ja yksi vanulappu riittää neljälle kynnelle. Tällä kertaa yksi vanulappu ei kokonaan riittänyt kahdelle kynnelle.

Mutta kyllä se vaan on upea. Mieletön kiilto, upea väriloisto ja tuijottelun arvoinen lakka. Levittyvyys oli samaa Dance Legend -laatua kuin ennenkin: ohut kaljuuntuva ensimmäinen kerros ja toinen kerros tuottaa upean lopputuloksen.

Minulla on nyt aluslakat loppu. Päällyslakkoja on suuri läjä; löytyy Essietä, Dance Legendiä, Kineticsiä, Cesarssia, OPIa... Aluslakoista löysin Kineticsin yhden ainokaisen aluslakan, mutten halunnut sitä vielä avata. Aloin siispä käyttää aluslakkana OPIn Nail Envyä :D Ei muuten yhtään huono valinta, lakat ei karkaa kynsinauhoille lainkaan sen kanssa! Onhan se hassua käyttää törkeen kallista Nail Envyä rakennekynsien aluslakkana :D

 Löytyykö näin upea vihreä sinun valikoimastasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!