sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenteri 2014, luukku 7: OPI - Anti-Bleak

Anti-Bleak kuuluu samaan sarjaan kuin eilisestä luukusta paljastunut Cuckoo For This Color, eli luulin ostaneeni tämän lahjaringin kuukauden tytölle ennen kuin kotona tajusin lukeneeni väärää toivelistaa. Ihan hyvä, että jäi tämä lähettämättä kellekään, ei ole mikään paras koostumus meinaan.

Kuten kuvista hieman näkyy, yhden kerroksen jälki on epätasaista. Laikkuja on siellä ja täällä. Nimettömän lakkaus levahti kynsinauhoille eikä enää suostunut siistiytymään edes hinkkaamalla. Eihän tällaista lakkaa voi antaa lahjaksi, mikä ei edes siistiydy ja jää laikukkaaksi.

Väri sinällään on kaunis violettiin taittava punainen. Sopii erinomaisesti lämpimän sävyiselle iholle, kuten minulla on. En tiedä, millaiseksi lakkaus olisi muuttunut, jos olisin lisännyt vielä yhden kerroksen. Tässähän on nyt vasta yksi kerros. Laikut olisivat ehdottomasti tasaantuneet toisella kerroksella, mutta jotenkin hirvitti se näky, että kaikki sormet olisivat aivan violetteina toisen kerroksen jälkeen. Jos siis lakka olisi levinnyt kynsinauhoille asti jokaisessa sormessa.

Lätkäisin vielä vetskari-decalit tähän päälle. Jotkut huipputaitavat ovat värittäneet vetskarin joko "avatun" tai "suljetun" puolen eri lakalla. Minä en sitä kuitenkaan osaa, joten vetskari availee nyt vaan samaa väriä :)

Onko sinulla paremmat kokemukset tästä lakasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!