perjantai 11. toukokuuta 2012

Äitienpäivälahja

Jos äiti lukee tätä nyt, mene muulle sivulle, koska nyt tulee pari kuvaa äitienpäivälahjasta. Tai jos vain kynsijutut kiinnostaa niin kiitos käynnistä, mutta tällä kertaa saatte jotain aivan muuta :)

Sain siis inspiksen tehdä sellasen jännän huivin äidille, koska harjoittelupaikassani pari kävijää on tehnyt sellaisia. Keskiviikkona sitten oli vihdoinkin mahdollisuus hakea langat yhdestä kaupasta - josta siis kävijät kertoivat, että siellä on varmaan 20 eri väriä... Sain sieltä kylmää rättiä naamalle, kun kysyin, että löytyykö tiettyä lankaa. "Ei oo eikä tuu." Joo, kiitos hei. Kävelin kirjastolle ja soitin avokilleni, että googlettaa muita käsityöliikkeitä. Löytyipä läheltä sellainen liike, johon sitten soitin. Ei löytynyt sitä merkkiä, jota hain, mutta toiselta merkiltä löytyikin kymmeniä eri värejä ja 3-4 erilaista lankatyyppiä! Jeij!! Ei muuta kuin sinne siis!
Tässä siis käytetty yhtä lankatyyppiä eli tumman sininen väri ja reunassa vaaleanpunaisia palluroita. Älkää välittäkö rekvisiitasta :D Tähän huiviin käytin 7 silmukkaa ja kaksi kerää.

Vastailkaapa gallupeihin!
Mitäs mieltä ootte huivista? Mahtaako kelvata? :D

2 kommenttia:

  1. Nuo huivit on kivoja :) Mein äiti ja mummo on innostuneet noista ja noiden tekemisestä. Miulla käyttöä oottaa ainankin kolme eri väristä ja eri pituista huivia.. :D

    Varmasti kelpaa äidillesi tuollainen. Tuo on upean värinenkin :)

    VastaaPoista
  2. Ai sinäkin olet innostunut näistä. :)

    Paljonko sulla meni aikaa ton huivin tekemiseen?

    Itse ihan alussa vasta ja teen samasta langasta, tosin erivärisestä äipälle joululahjaksi. Mä halusin oikein muhkean huivin, joten teen kymmenellä silmukalla ja kolme kerää ostin.

    Mutta se varmaankin jää odottamaan, sillä aion tehdä ensin kummitytölle synttärilahjaksi, tosin lankoja en ole ostanut vielä, kun en tiedä hänen lempiväriään.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!