lauantai 12. toukokuuta 2012

Äitienpäiväkynnet

Äiti ilmeisesti sittenkin luki edellisen postaukseni eli hän kyylänä meni katsomaan, mitä on luvassa äitienpäivälahjaksi :D Nojuu, onhan meillä jo monta vuotta ollut periaatteena, että kaikki me ollaan aikuisia ihmisiä, joten lahjoja ei edes tarvitse kääriä. Mulla ei enää kaapissa edes ole lasten joululahjakäärepaperia, kun olen tainnut nekin viedä vanhempieni luokse :D Siellä on huomattavasti paremmat tilat paketoida kuin täällä meillä.
Kynsillä edelleen siis OPIt ja Rimmelin glitterpäällyslakka. Laitoin niiden päälle vielä parit tarrat per kynsi :) Aika kivat vaikka itse sanonkin.

Kuvausrekvisiittana ihanaakin ihanampi Oriflamen hajuvesipullo! Kiitos sponsorilleni tästä ;)

Oletteko te arvonnan voittajat jo saaneet palkintonne? Yksi teistä olikin viestittänyt spostilla, että paketti tullut perille :)

Suositelkaa mulle lempparipäällyslakkaanne! Tuo Trindin on ihan ok, mutta sivellin on auttamatta aivan kamala :/

4 kommenttia:

  1. Nätit kynnet. :) Ja joo, palkinto on perillä. :)

    VastaaPoista
  2. Kivat kynnet :)

    Ihte tykästyin tuohon Rimmelin Pro Super Wear päällyslakkaan, kuivuu nopsasti ja tykkään siinä olevasta isosta sudista ja kun maltillisesti levittää niin ei pahemmin edes suttaa esim, leimailuja. Ainut miinus on että se sivellin on vähän lyhkänen niin kun pullo alkaa olla puolillaan niin on jo hankala saada kunnolla lakkaa siihen. Hintakaan ei ollu paha, jotain 6€ paikkeilla.

    Toinen hyvä on Inm:n Out the Door pikakuivattaja, omani tilasin Ebaystä niin sai aika kohtuulliseen hintaanki, mutta huomasin että fimojen kiinnitykseen tämä ei sovellu hyvin, Rimmel toimi siinä paremmin.

    Toivottavasti nuista tiedoista oli jotain hyötyä :)

    VastaaPoista
  3. Oma lemppari on kyllä Seche Vite (: Kuivattaa todella nopeasti paksutkin lakkaukset ja antaa soman kiillon. En ole kyllä vielä törmännyt semmoiseen päälyslakkaan joka voittaisi Sechen :D Myös Cesarsshopin omaa pikakuivattajaa olen kuullut kehuttavan.

    VastaaPoista
  4. Kauniit kynnet! Ja hieno tämä uusi tausta :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!