perjantai 18. toukokuuta 2012

Au naturel

Tuleeko teille muille bloggaajille koskaan sellainen tunne, että nyt tarttee äkkiä kirjoittaa joku blogipostaus, koska pari päivää on ollut hiljaista ja kävijämäärä on tyyliin 5 päivässä? :D No, mulle tuli sellanen tunne ja tässäpä tätä postausta nyt sitten tulee!

Olin tänään harjoittelupaikassani tutustumassa työtoimintaan kahvilan keittiössä. Viime kerta oli viikko sitten maanantaina, jolloin käytin kumihanskoja koko päivän. Oli muuten ihanan hikiset ja märät kädet, kun yritin hanskojen vaihdon jälkeen saada toisia hanskoja käsiin. Siksipä eilen viilasin geelit veks ja pääsinpä kokeilemaan patterikäyttöistä Oriflamen kynsiviilaa! Eihän sillä tehot millään riitä viilaamaan geelejä pois, mutta hyvin lähti liimalla kiinnitetyt strassit. Nyt ei tartte strasseihinkaan käyttää geeliviiloja, vaan patteriviila vaan kehiin ;)
Tässä on vasen käsi au naturel.

Oikea käsi au naturel.
On muuten kynnet ja sormet tosi arat, kun mikään kova (kuten geeli) ei suojaa niitä. Ah, mitä ihanuutta, kun kohta läimäisen pehvani tohon soffalle ja alan tekemään ainakin oikeaan käteen uusia geelejä ja tippejä :) Aikaa mulla on, koska avokki on vanhempiensa luona perinteisessä "pappapoppoossa" (=soittavat isänsä ja isän tuttavan kanssa hölmöä musaa). Mulla on myös TSH:n Kaksi tornia ja Kuninkaan paluu katsomatta, joten siinäpä se perjantai-ilta sitten rientääkin! Huomenna menen heti aamusta metsästämään kynsilakkasormukseen kiviä Ikeasta kaverin kanssa!

Nyt meilläkin on Tangle Teezer! On muuten ihana! Ostin vakkarikampaajaltani Tessalta Pop inistä. Oon käyny Tessalla jo useamman vuoden ja suosittelen häntä lämpimästi kaikille :) Tämä ei sitten ollut maksettu mainos enkä edes tiedä, lukeeko kampaajani blogiani :D

Oletteko maistaneet tätä? Mmmm, Marabou! Aivan ihana suklaa pienessä paketissa (kalliiseen hintaan).

Vielä on aikaa vastata gallupiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!