sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Aurinkoista äitienpäiväsunnuntaita!

Tulin kirjoittelemaan teille tällaisen näpsäkän aamupostauksen ennen kuin YLE TV2 esittää Muumilaakson tarinoita. Avokin mielestä on maailman parasta, kun sunnuntaiaamuna pärähtää soimaan Muumien tunnari, kun hän on vielä siihen aikaan nukkumassa. Kuulemma on ihanaa herätä siihen musaan?

Oletteko jo vierailleet lemppariverkkokauppamme MiMaxin sivuilla? Tällä kertaa heillä on tarjouksella valikoima Konad-settejä. Jos olen ihan rehellinen, niin voin tokaista, että minunkin olisi kannattanut tilata tuollainen setti eikä kahta Konad-erikoislakkaa ja muutamaa laattaa erikseen. Tyhmästä päästä kärsii kynnet ja rahat ;)
toukotarjous
Jos sinulta uupuu vielä Konadit, niin klikkaa kuvaa päästäksesi MiMaxin sivuille :) Toimitus on nopeaa, joten mitään ei tarvitse odottaa paria päivää kauempaa. Itse teen yleensä tilaukseni viikonloppuisin - jostain kumman syystä - joten postipoika on soittanut ovikelloa tai tunkenut paketin luukusta yleensä jo tiistaina :) Isommat erät ovat tulleet keskiviikkona. Siitä tulikin mieleeni!
Viimeisin MiMaxin tilaus oli tällainen pieni purkillinen 3D-kukkasia timantilla. Saa nähdä, raaskinko käyttää laisinkaan vai jäävätkö purkkiin :D

Kevätterveiset mustalta kissalta kuumalta ikkunalaudalta! Olohuoneen ikkunamme ovat aurinkoon päin ja olohuoneessa sattumoisin on asuntomme ainoa ikkunalauta.

Siellä kelpaakin siis makoilla ja lämmitellä.
Nyt se katti tosin on laittalla varjossa viilentämässä itseään ;)
Hauskat päivänjatkot ja muistakaa nuo gallupit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!