keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Ensimmäiset teemakynnet - inspiroidu blogeista

Noniin, rakkaat lukijani ja kanssabloggaajat! Sanotaanpa, että kesä on alkanut ja minä alan toteuttamaan itseäni teemakynsien muodossa. Ei, en aio lakata kynsiä joka päivä ja postata niitä tänne, vaan toiminta jatkuu kuten ennenkin. Postausväli siis vaihtelee yhdestä kolmeen päivään. Täksi päiväksi olen siis suunnitellut esitteleväni ensimmäiset Inspiroidu blogeista -kynnet. Tämä teema siis äänestettiin suosituimmaksi jonkin aikaa sitten, kun sivupalkissa oli gallup.

Olen valinnut 10 kivaa blogia, jotka eivät ole paremmuusjärjestyksessä, ja toivon saavani niistä jonkinlaista inspiraatiota. En aio selitellä kynsiäni ja inspiraatiotani mitenkään, koska inspishän vain tulee ja menee! Jos juuri sinun blogisi pääsee inspiraationi kohteeksi, älä ota nokkiisi, mutta älä myöskään silloin, jos blogisi ei ole listallani :)

Ensimmäisenä inspiraatiotani pääsi kutittelemaan blogi nimeltä:
Jonskin korttipuuhia ja vähän muutakin


Kynsillä siis uutta Oriflamen lakkaani, jonka nimeä en tähän hätään muista. Aivan ihana violetti, hieman lämpimään ja punaiseen vivahtava. Pidin tästä purkissa, mutta kynsillä tämä ei sitten ollutkaan yhtä ihana. Levittyvyys ei ollut kehuttavaa ja peittävyys ei todellakaan yltänyt samalle tasolle kahden muun omistamani Oriflamen kanssa. Eikä tämä edes kuivunut yhtä nopeasti kuin ne kaksi muuta!


Bonuksena vielä patalappu/koriste, jonka tein isoäidilleni.
Mielipiteitä otetaan innolla vastaan!

5 kommenttia:

  1. Pystyisitkö laittamaan ohjeen patalappuun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystyn joo. Skannaan sen illalla koneelle ja laitan erilliseen postaukseen :)

      Poista
  2. Sustahan on oikea käsityöläinen kuoritunut;D

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet. Olen imarreltu kun olet inspiroitunut blogistani. :)

    Hieno kukkanen, sä sit ilmeisesti oppisit sen. :) Isoäitisi varmasti ilahtuu patalapusta/koristeesta. :) Itse tehty on aina parasta.

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!