sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Viekas ja hauska otsikko

Onpas monta päivää kiitänyt ohi enkä ole kirjoitellut tänne! Siitä on vielä kauemmin, kun olen jakanut teille kynsikuvia. No, eipä hätää, tässä tulee kynsiä kaksin teemoin!
Tässä lakkauksessa pohjana IsaDoran uutta, Blue Lagoon -lakkaa. Aivan täydellinen taivaansininen - no ehkä pari astetta tummempi kuin aurinkoinen taivas :) Tilasin jonkun aikaa sitten neljä geeliväripurkkia ja sain Nail Star -koristelulakan paketissa yllärinä. Ihan kiva, että tuli ylläri, mutta se laatu... Voi jösses -.- Yritin sillä tällaista needle marbling -tyyliä eikä tosiaankaan onnistunut! Kyllä hävetti. Heivasin koristelulakan roskiin.


Jos kaikki kynnet olisivat onnistuneet kuten tämä, ehkä olisin pitänyt niitä kauemmin kuin sen yhden illan.

Eipä ole häävi tämäkään tulos. Tässä siis pohjalla kyseisen geeliväripurkkitilauksen "vihreä", joka oli ennemmin hyvin, hyvin hailakka vaaleankeltainen. Laitoin siihen aikaisemmin hankkimaani vaaleanvihreää glitteriä, joten väri muuttui hieman päärynämäisemmäksi.

Turha edes kommentoida tätä jälkeä. Jälleen kerran teen itselleni kiireen, jonka johdosta kynnet on kummallisen näköiset. Nojuu, ehkä tärkeintä on se, että pohja on nyt tasainen, toisin kuin noiden sinisten kynsien kanssa.

Miksi nämä kuvat paljastavat enemmän kuin todellisuus!?

Ihanaa, kesä on tullut!
Mullakin alkoi periaatteessa perjantaina kesäloma, kun harjoittelu loppui. Oikeastihan siis ihana Kela myönsi mulle kesäopintotuen koko kesäksi, jotta voin rääppiä opparia kasaan. Hellurei ja hellät tunteet. Saa nähdä, millaista jälkeä tulee varsinkin niinä kesäisinä ja kuumina päivinä, kun pitää sisällä puurtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!