sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Ombre-tuto ja kynsilakkojen värin mukainen teemalakkaus

Aika hyvän ja informatiivisen otsikon sain aikaan :) Eli tässä tuto-teemalakkaus alkuviikolle.
Kauheet lapiot ja alla suorastaan loistaa kiireellä ja huolimattomuudella tehty geelaus. Nojuu.

Ombre-lakkaus siis syntyy, kun valitaan samasta väristä erisävyisiä lakkoja tummimmasta vaaleimpaan/vaaleimmasta tummimpaan. Tähän vihreään ombre-lakkaukseen olen käyttänyt kymmentä eri lakkaa. Aikaisemmin tein ombre-lakkauksen viidellä lakalla. Sopii siis miten vaan! Mutta pointtina se, että lakat "tummenevat" tai "vaalenevat" kynsi kynneltä :) Mulla nyt vasemmassa kädessä tummat ja oikeassa vaaleat. Sävyjä en nyt muista, mutta merkit menee suurinpiirtein seuraavasti:
Vasen pikkurillistä lukien:
IsaDora
Gosh
Gambrini
Kinetics
Peukalossa Gosh, joka siis olikin hyvin harmaa vihreä (likaisen vihreä).

Oikeassa peukusta lukien:
Kinetics (likaisen vihreä)
China Glaze (josta en ole aikaisemmin pitänyt, mutta kumma kyllä väri tulee ihan erilailla esille tässä lakkauksessa!)
Kinetics
IsaDora
Kicks.
Tuon vaalean Kineticsin ja vaalean IsaDoran välillä käyn edelleen päässäni tappelua, että olisiko ne silti pitänyt laittaa eri päin. Paperilla Kinetics näytti tummemmalta kuin kynnellä. En kyllä enää ala vaihtamaan...

Meidän musta, karvainen vauvamme syöksähti heti nukkumaan äipän peitolle, kun näki, että petivaatteita vaihdettiin. "Vihdoinkin pääsen karvastamaan puhtaan pussilakanan!"

Iskeekö ombre-lakkaus vaikoeikö?
Olen myös huomannut, että olette alkaneet tuossa allaolevassa pikamielipiteessä laittamaan mutrunaamaa ":(" ääneksenne. Jos olette sitä mieltä, niin laittakaa ihmeessä kommenttia, miksi postauksenne ei saanut teitä hymyilemään! En mä pure (ainakaan netin kautta) ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!