sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Toisen gallupin tulos


Jonkun teemakynnen tutoriaalin
  4 (19%)
 
Vesimarmorointituto
  6 (28%)
 
Liukuvärjäystuto
  5 (23%)
 
Nail art -kukattuto
  5 (23%)
 
Water decals -tuto
  7 (33%)
 
Ombre-tuto
  8 (38%)
 
Color block -tuto
  12 (57%)
 


Kiitos kaikille 21 vastaajalle, tässäpä vastaukset toiseen kyselyyn! Noista tutoista siis kyselin, että mitäs haluaisitte nähdä. Color block - tuto veti pisimmän korren! En ole koskaan color blockia tehnyt, mutta eräs lukija ehdotti sitä kommentissa. Menin tietty heti Youtubeen etsimään tutoja ja löysinkin yhden. Tarttee vielä katsella erilaisia, jotta osaisin teille tuton tehdä. Ombre-tutokin tulossa pian, koska kynsissä on sopivasti teema-aiheinen lakkaus, joka on tuo ombre-tyylinen. En ole erikseen tekovaiheista ottanut kuvia, koska uskon teidän ymmärtävän kuvista ja selityksistä :)

Water decals -tuto tulee kolmannella sijalla, vesimarmorointi neljännellä ja jaetulla viidennellä sijalla liukuvärjäys- ja nail art -kukkatutot. Vähiten haluatte lukea teemakynsien tutoja - en yhtään ihmettele, koska ettehän ole edes nähneet teemakynsiä! En kyllä minäkään, ettei sen puoleen :D

En muuten osaa käyttää kamerani videokuvausta eikä mulla edes ole mitään jalustaa, millä sen pitäisin, joten tutot tulevat olemaan pelkkiä kuvia :)

Hei vau, pari uutta lukijaa. Oikein lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!