keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

CosMerya!

Olen saanut suuren kunnian jakaa teille lukijoilleni CosMerya-verkkokaupan aletunnuksen 31.8.2012 asti. Huomioikaa se, että alennuksen saa myös jo valmiiksi alennetuista kampanjahintaisista tuotteista! Alennus koskee tuotteita, ei toimituskuluja.

CosMeryasta voit esimerkiksi löytää halvalla Dependin Cracked Effect -lakan sävyssä Minttu.
CosMeryalla on menossa arvonta, josta voi voittaa lahjakortin! Kolme lahjakorttia on jaossa verkkokauppaan: 1 x 60€ ja 2 x 20€. Arvontaan osallistuminen päättyy 5.8.2012, joten on vielä hyvää aikaa osallistua!
CosMeryan Kysyttyä-palstalta löydät tärkeää infoa luonnonkosmetiikasta!
Seuraavaksi suora lainaus CosMeryan tarina -sivulta:
"CosMerya ajattelee myös ympäristöä, suosimme suurelta osalta luonnonmukaisia tuotteita, kierrätämme pakkausmateriaaleja tai käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja mahdollisuuksien mukaan.Aina nämä eivät kuitenkaan toteudu täysin, mutta suunta tulee olemaan vahvasti sen suuntainen, että rasitamme ympäristöä mahdollisimman vähän. Pyrimme pakkaamaan tuotteet minimaalisella materiaalilla, kuitenkin niin, etteivät ne vahingoitu kuljetuksessa.Kuten huomaatte, myynnissä on muutakin kuin luonnonkosmetiikkaa, kysynnän mukaan valikoima tulee muuttumaan kokoajan luonnonmukaisempaan suuntaan."
 Jos siis luonnonkosmetiikka kiinnostaa, olet harkinnut käyttää sitä tai käytät jo, nyt kannattaa ehdottomasti käydä tilaamassa CosMeryalta tuotteita. Ei sitä ihan joka päivä kävele 15% alennus vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!