tiistai 10. heinäkuuta 2012

Katse oikeaan päin!!

En tiedä, kuinka moni kiinnittää yleensä blogeissa huomiota noihin sivupalkkeihin. Joskus tulee itse katseltua, josko löytyy jotain uutta, mutta harvemmin. Siksi ajattelin omistaa tämän postauksen kokonaan tuolle sivupalkilleni :D

Jos haluat tykätä blogini Facebook-sivusta voin klikata tuota pientä Like-nappulaa. Tai voit samantien käväistä sivuillani.


Kynsikoristeet kiertoon on Facebook-kirpputori, jossa saa myydä kaikenlaista kynsiin liittyvää tavaraa. Meillä ei ole mitään arvontoja, kun kävijäkunta kasvaa, koska sellaiset ovat Facebook-sääntöjen vastaisia - joten ei kannata odottaa palkintoa liittymisen takia :) Tervetuloa ryhmään käymään kauppaa muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa ja jakamaan omia kynsikuvianne!


Rakennekynnet-ryhmä on avoinna kaikenlaisia rakennekynsiä tekeville. Jos tulee kiperä paikka eteen tai kova kysymystulva, tämä on ensimmäinen paikka, mistä kannattaa kysyä. Olen itse saanut tästä ryhmästä paljon apuja kaikenlaisiin ongelmiin. Tässä ryhmässä on aina joku, jolta löytyy vastaus :)

Ja nyt haluan taas kiittää teitä ihania lukijoitani, kun olette jaksaneet höpötyksiäni lueskella ja kuviani katsella. Teitä on jo huikeat 90 julkista lukijaa Google-Käyttäjäraadin kautta! Siis wau! WAU! Haluan myös uskoa, että joku jossain saattaa lukea tätä Bloglovinin tai Blogilistan kautta - tai oman selaimensa Suosikkien kautta. En itse ole näihin palveluihin perehtynyt muuta kuin varmistanut, että blogini löytyy myös sitä kautta. Nyt alkaa tulla jo kauhea hoppu alkaa miettiä, pidänkö teille arvonnan vai kynsikisan, kunhan tuo 100 julkista lukijaa menee rikki :) Ai niin ja palkintoakin pitäisi ruveta suunnittelemaan!

Nyt voit skrollailla niinkin alas kuin vihreän Official Polish Addict -merkin alle. Muuten, jos sinä haluat tuon merkin, niin klikkaa merkkiä hakeaksesi sen :)

Merkin alapuolella on Kynsitukku.comin mainosbanneri. Olin heihin yhteyksissä muissa asioissa ja sitä kautta tulivat pyytäneeksi, jos laittaisin bannerin tänne blogiin. Tällä hetkellä Kynsitukku.comista saa 10%:n alennuksen käyttämällä alennuskoodia. Alennuskoodi ilmaantuu näytöllesi, kunhan klikkaat itsesi verkkokauppaan :) Olen itse sieltä tilannut noita Kineticsin lakkoja. Halpoja, hyviä, peittäviä ja iso purkki! Harmi vaan, että juuri se lakka, jonka varta vasten tilasin, oli mennyt kuljetuksessa hajalle :( Kynsitukku.com oli pakannut sen niin tiukkaan kuplamuovipakettiin, etten meinannu saada pakettia auki. Syytänkin tästä paketin hajoamisesta postia :D Kynsitukku.com oli niin ystävällinen, että lupasi minulle lähettää uuden lakan, kunhan he saavat varastoihinsa sitä lisää. Sitä siis odotellessa :) Verkkokaupassa on myös paljon muutakin tutustumisen arvoista kuin vain kynsilakat!

Ja viimeisimpänä huomion saa Himotuslistani, johon olen siis koonnut China Glazelta ja OPIlta sellaisia lakkoja, jotka joskus toivon saavani käsiini. En jostain syystä saanut sellaista ylivetoviivaa tuohon, joten siksi hankittujen Himolakkojen merkiksi olen pistänyt (X) :)

No, jaksoitko lukea? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!