perjantai 13. heinäkuuta 2012

Holoa taas kerran

Huomenna olemme menossa avokin ja minun vanhempieni kanssa Ideaparkkiin. Ajattelin häikäistä ja sokaista kaikki Ideaparkissa vastaantulevat, jottei tarvitsisi jonotella missään :D No, mahtaakohan  tuo edes onnistua...
Löysin yhden ulkomaisen blogin postauksesta ehdotuksen, että kannattaisi askarrella ihan oma valokuvastudio kynsikuvien ottamista varten. En sitten tiedä, onko tämä hökötykseni onnistunut, koska en omista sellaista Full spectrum -lamppua, joka siis vähän kuin feikkaa luonnonvaloa. Tämän boxin kanssa käytin sekä Ikean vanhaa valoa (saatu siskolta vuosia sitten) ja tuota suurennusvalolamppuani :) Tämä boxihan on rakennettu Oriflamen vanhasta pahvilaatikosta, nenäliinoista, teipistä ja tulostuspaperista :D Että hintaa tällaiselle ei tule paljon mitään!

Make Up Storen hololakka Siw pääsi kynsilleni uudelleen. Onko tämä lakkapullo sitten yhtään eri näköinen kuin aiemmissa kuvissa?


Sanoisin, että tässä yllä ja alla sormeni ovat luonnollisimman väriset. Eikä tuo holoefektikään peitä kynttä kokonaan, kun nenäliinat peittävät suoran valon :)


Tässä sormet ovat hiukan punaiset. Holoefektiä tosin ei näy nimeksikään, joten näette, että Siw on pohjimmiltaan vaalean sininen, jossa vähän harmaata sävyä.

Okei, okei, oli pakko paiskata vielä yksi kunnon holokuva loppuun. Tämä on otettu tuon vanhan Ikea-lampun alla.

Onko kukaan muu menossa huomenna Ideaparkkiin? Jos näet minut holottamassa jossain, nappaa kiinni ja morjesta :)

3 kommenttia:

  1. Hyvin häivyttää ainakin varjot tuo kynsienkuvauslaatikko. Tosin ehkä jotenkin liiankin hyvin, kun tuossa ylimmässä kuvassa sun sormet näyttää jotenki tosi omituisilta. Ihan kuin ne ois tehty jostain muovailuvahasta :D
    Itsekin olen tuollaista laatikkoa miettinyt jo pitkän aikaa. Ostaakko vaiko tehdä..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin tuota ylintä kuvaa ja kyllä totta tosiaan, sormet on aika epäilyttävän näköiset :D :D

      Poista
  2. Vois olla kätevä tuollainen laatikko. Voisitko linkata sen blogin mistä sait ideaa tai kertoa vähän tarkemmin mitä pistit mihinkin tohon laatikkoon ja miks? :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tervetulleita!