torstai 12. heinäkuuta 2012

Uusien tuotteiden testausta

Sain uudet Mosaic-geelipurnukat tossa yks päivä, kun eräs Facebook-kaverini käväisi Tallinnassa. Hän sitten lupasi käydä Viisillä ja tuoda minulle ja muutamalle muulle tyypille tavaraa sieltä. Oli kiva päästä kokeilemaan ihan uutta geelisarjaa, vaikka Sina-sarja on valloittanut minut jo :)
Alla, kynsipedillä siis, on Mosaicin Natural-geeliä, joka on siis todella tummaa ja tarkoituksena peittää virheet kynsipedillä ja tarvittaessa pidentää sitä. Valkoinen ranskis on tehty aiemmin hankkimillani Sinan geeleillä. Paljon kauniimman värinen kuin aiemmin käyttämäni geeli. Smile line ei ole kaikkein terävin, mutta tämänhän on tarkoitus huijata muita silloin, kun en käytä kynsilakkaa :D Kaiken tavaran kuorrutteena on Mosaicin Clear-geeliä. Tuo Clear ei ollut yhtä löysää kuin Sinan Clear. Se muistutti aika lailla Kineticsin Pink-geeliä viskositeetiltaan.

Jos kiinnostuit Mosaicin geeleistä, pääset Viisin sivuille tästä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Vastaan sulle, Jonski, samalla tavalla kuin olen vastannut muillekin: kyse on yksiköstä, koska tein yhden ainokaisen kynnen :D Kaikki muut kynteni näyttävät yhtä kummallisilta kuin aina ennenkin :D :D Toki näitä kynnet-kynsiä-vahinkoja sattuu kaikille, koska useimmitenhan kynsistä puhutaan monikossa, ei suinkaan yksikössä :)

      Poista

Asialliset kommentit tervetulleita!