sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Mosaic vs. Sina

Eiliseksi ja täksi päiväksi olin suunnitellut geelien huollon ja päätin myös kokeilla, ilmaantuuko eli liftaako Mosaicin geeli yhtä nopeasti kuin Sinan. Sinaa laitoin oikean käden kynsiin ja Mosaicia vasempaan.


Tässä siis näkyy, mistä kohtaa Sina on alkanut ilmaantua. Kynsissä myös siis tollasia geelikukkasia, mitä ei kyllä kukkasiksi välttämättä tunnista :D :D Tähtistrassit sponsorilahjana! Vihreä geeli on itse sekoittamani, koska aiemmin ostamani vihreä oli mielestäni liian tummaa. Sitten Facebook-kaverini vinkkasi, että teepä foliosta kuppi ja sekoita sinne. Kysyin toiselta kaveriltani, mahtaako geeli pysyä foliokupissa ok:na kauankin. Kehotuksena tuli, että voisin sekoittaa yksien kynsien geelin niissä pienissä muovipurkeissa, mitä nettikaupoissa myydään. Yleensä niissä on erilaisia koristeita. Löysin pari sellaista purkkia itseltäni, mutta niissähän oli tavaraa. Enkä omista edes Minigrip-pusseja! Päätin sitten ottaa käyttööni yhden purkin, missä olisi vähiten tavaraa. Menin keittiöön etsimään kertakäyttölusikoita tai -veitsiä, millä voisin geelini sekoittaa. Niitä ei löytynyt, mutta mitäs sitten löytyikään keittiön kauimmaisen kaapin nurkasta?

Jääkaapin käyttämätön munakenno! Vastaus rukouksiini löytyikin aika erikoisesta paikasta. Nappasin munakennon heti ja eikun vaan sekoittelemaan! Tässä on vielä viisi paikkaa muille väreille, mikäli innostun muitakin värejä sekoittelemaan. Laitan munakennon takaisin samaiseen kaappiin ja uskon geelin pysyvän siellä hyvänä, koska sitä kaappia emme useinkaan käytä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tervetulleita!